updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Vardar atura el Barça al darrer instant, i es jugarà el títol amb el PSG

Lazarov, que va fer el darrer gol blaugrana, davant Joan Cañellas i Moraes Foto: FCBarcelona Lazarov, que va fer el darrer gol blaugrana, davant Joan Cañellas i Moraes

Gran jornada de semifinals a Colònia, amb dos partits decidits per la mínima a favor del PSG i Vardar.

Cap dels dos partits van decebre. Emoció al límit, qualitat i espectacle a Colonia. Al final, dels 5 entrenadors catalans només un podrà optar al títol. Serà el palautorderenc David Davis com a ajudant de Raul González al Vardar. Una final en la que tamné hi tindrem a Joan Cañellas, pilar defensiu de l'equip macedoni. Per contra, Xavi Sabaté i Josep Espar, del Veszprem, i els blaugranes Xavi Pascual i Oliver Roy es disputaran el bronze honorífic.

SEMIFINALS

SF1: VESZPREM - PSG

El Veszprem de Xavi Sabaté i Josep Espar va plantar cara fins el final al PSG, i va tenir una darrera acció per forçar la pròrroga, però la pilota li va caure a terra al pivot Nilsson. Una llàstima en la darrera final-4 del tàndem català que ja fa mesos que no seguiran al capdavant del conjunt magiar.

SF2: HC VARDAR 26-25 BARÇA LASSA

Un llançament exterior del central del Vardar Luka Cindric, jugador ja determinant al llarg del matx amb el seu u contra u, va condemnar el Barça al darrer segon. Un final dur, però com va dir Xavi Pascual "perdre així està permès". L'equip va donar la cara fins el final en un matx amb moltes alternatives.

Un partit espectacular, vibrant, amb dos grans porters (Sterbik i Gonzalo) fent grans aturades i obligant als atacs a madurar més les seves accions de llançament. Al final, l'esforç d'uns i altre va premiar als debutants en aquesta Final-4, un Vardar que buscarà debutar amb títol contra un PSG molt més pressionat.

JORNADA FINAL - Diumenge

3r i 4t lloc: Barça - Veszprem, 15:15h

FINAL: PSG Handball - Vardar, 18h

Entrevistes