updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Magí Serra cessat per la directiva del Balmazújvárosi

Aleix Pérez (esquerra) i Magí Serra (centre) en un dels darrers partits Foto: FB Balmazújvárosi KK Aleix Pérez (esquerra) i Magí Serra (centre) en un dels darrers partits

El tècnic català Magí Serra, que el desembre va deixar l'OAR Gràcia per emprendre una nova aventura a l'estranger, va ser cessat del seu càrrec com a entrenador del Balmazújvárosi.

Tal com s'explica en la notícia publicada per Jorge Dargel al Marca, la directiva va decidir destituir a Magí Serra de manera fulminant després de dues derrotes i un empat. Des de la seva arribada a l'equip, el conjunt havia millorat les seves prestacions, i tenia la salvació a una distància assumible, però la directiva no ha tingut massa paciència amb un equip en creixement.

El seu substitut ha estat l'espanyol Javier Cabanas, que comptant amb el català Aleix Pérez al seu equip d'ajudants, i com a entrenador del segon equip. Ja sense Magí Serra, i amb Cabanas a la banqueta l'equip va perdre per la mínima a casa contra el quart classificat.

Recordem que a l'equip hongarès hi juga des de fa uns mesos l'esquerrà Marc Jordan (exSant Cugat) jugador que s'ha adaptat molt bé a l'equip i al joc de la lllga. Ara mateix el conjunt de Balmasz és penúltim amb 9 punts (baixen dos equips) a quatre punts de la salvació que marca el Gyongyosi.

- Classificació de la Lliga hongaresa a Mismarcadores

- Facebook del Balmazújvárosi Kézilabda Klub

Entrevistes