updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Göppingen treu pit a l'Olímpic i el Fraikin i s'ho jugarà fora

El vigent campió va acabar guanyant a plaer Foto: JORDI VILAS / CatHandbol El vigent campió va acabar guanyant a plaer

El Granollers perd l’últim partit a casa contra el vigent campió de l'EHF, el Frisch Auf Göppingen (que s'assegura ja el passi automàtic a la Final-4), mentre que el Granollers s'haurà de jugar el pas als Quarts de final de l'EHF a domicili i sense dependre d'ells mateixos.

Partit que prometia molt: el Granollers no volia deixar escapar l’oportunitat de ficar-se a la fase final de la competició europea. L’Olímpic amb un bon ambient i el vigent campió de la EHF. Prometia.

Va començar amb imprecisions per part dels dos equips i un marcador molt ajustat durant tota la primera part. Els millors jugadors eren els respectius porters (rondant el 50% d’aturades fins al minut 10). La defensa granollerina se li resistia a l’equip alemany, una 6:0 amb moltes sortides per intentar robar alguna pilota i propiciar el contraatac.

La única sortida era buscar passades al pivot o als extrems que circulaven per tal d’aprofitar els espais rere les defenses.  L’ambient s’anava animant... Els locals estaven parlant de tu a tu a tot un campió! Les esperances i confiança estaven en auge, però va ser un mer miratge. Un parcial de 0-3 va donar la màxima renda als alemanys per encarar una segona part que els seria molt plàcida.

Segona meitat plàcida pels alemanys

Es reprèn el matx i la distància entre els dos equips només fa que augmentar amb un nou parcial de 1-3. Els del Vallès sabien que se’ls escaparia el partit si no feien res. Van demanar temps mort amb un 13-20 al marcador (màxima diferència fins llavors) i van provar a la desesperada amb 7 jugadors de camp, sense porter.

Van quadrar bé la defensa i van aconseguir tapar al jugador més problemàtic (Lars Kaufmann que va sortir amb 7 gols). Es van posar a 4 gols de diferència i tenien possessió de pilota: semblava possible, però dos gols seguits a porteria buida van acabar per aixafar el somni del Granollers, que veia que no podria assegurar el pas a la fase final a casa, amb els seus. Els minuts finals, sense transcendència en què els visitants van aconseguir fins a 8 gols d’avantatge, renda que en mantindria fins al final amb el 27-35 definitiu.

Destacar el paper dels dos extrem visitants que entre els dos van realitzar 17 gols) i del ja mencionat Kaufmann amb 7 gols que va tirar de l’equip al principi de la segona meitat. També destacar l’actuació del porter visitant que va sortir amb un 40% d’encert i va desesperar als locals. Per part dels vallesans remarcar la bona primera meitat que van oferir al públic que els va anar a animar i l’actuació de Pol que en 6 minuts va realitzar 4 parades i una de contraatac, encara que ja estigués sentenciat.

Fraikin Granollers 27-35 Frisch Auf Göppingen

Fraikin BM Granollers: Álamo i Sastre, porters; Cabanas (5), Marc García (2), Ferrer, Arnau García (4), Resina (2), Silva (1), Porras (3), Adrià Pérez (2), Adrià Figueras (3), Marc Cañellas (4), Gassama (1) i Kasal.
Frisch Auf Göppingen: Prost (1), Kneule, Barud (1), Sesum (2), Schiller (8), Pfahl (6), Halén (7), Schoch, Späth (1), Kaufmann (8), Rutschmann i Schöngarth.
Marcador: 3-3, 4-5, 6-7, 9-9, 11-11, 11-14, descans; 13-17, 14-20, 18-23, 20-25, 24-31, 27-35.

- Galeria de Fotos del partit (Jordi Vilas)

Entrevistes