updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça Intersport jugarà al camp de futbol de Copenhaguen

Els quarts de final entre dos dels grans favorits al títol de la Champions d’handbol ha despertat tal expectació a Dinamarca, que el conjunt danès s’ha proposat superar el rècord d’assistència en un partit de la màxima competició europea d’handbol. I per fer-ho, el partit es disputarà al Parken Stadium, el camp de futbol més gran i modern de la capital danesa, on hi disputa habitualment els partits el FC Kobenhavn, i on ja hi va jugar el Barça de futbol la passada temporada 2010-11.

Cal dir que no és el primer cop que l’AG Kobenhavn juga al Parken. Ja ho va fer el passat mes de maig a la final de la copa danesa contra el Bjerringbro Silkeborg. I ho van fer guanyant (30-21) i amb més espectadors dels que hi ha hagut mai en un partit d’handbol (36.651 espectadors). Però les normes de la EHF ha fet replantejar la posició del camp, que se situarà enganxada a un lateral per millorar-ne la visió des de tots els seients habilitats. D’aquesta manera se superaran per poc els 20.000 espectadors, tapats evidentment per la coberta retràctil del modern estadi.   Es preveu un ambient de luxe
Recordaran els aficionats del Barça el gran ambient d’aquell estadi, que juntament amb el bon partit dels locals, va fer que el Barça només aconseguís esgarrapar un empat a 1 gol. Aquest cop els danesos buscaran un bon resultat per intentar viatjar a Barcelona amb una renda que els permeti somiar amb passar a la Final Four. I per fer-ho compten amb el millor jugador del món, l’exblaugrana Mikkel Hansen, i una afició disposada a fer història. De moment ja s’han venut més de 17.000 entrades, i fins i tot ja se sap que ocuparan gran part de l’espai que estava destinat als aficionat blaugrana.

K2_MEDIA

Entrevistes