updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça haurà de superar el Kobenhavn per passar a la Final Four

Si a vuitens de final el sorteig ja va ser dur pels interessos blaugrana, aquest cop no ha estat menys. Llavors el Barça sabia que s’enfrontaria contra un dels millors jugadors del món, Nikola Karabatic. Aquest cop serà contra el que es considera actualment el millor jugador del moment, Mikkel Hansen. A vuitens es va visitar la complicada pista del Montpeller, aquest cop serà la del Copenhaguen.

El rival del Barça va acabar segon del seu grup, darrera del Kiel alemany. I ho va fer perdent només dos partits fora de casa (a Kiel i a Lleó) i cedint un únic punt a casa, contra el que va acabar com a líder de grup, el THW Kiel. No serà fàcil, per tant, tornar amb un bon resultat de la capital danesa, però per sort la tornada tornarà a ser a un Palau Blaugrana que esperem que torni a ser el vuitè home que porti l’equip cap a una nova Final Four.

Trossos de jugadors, vells coneguts

El Kobenhavn és un equip ple d'estrelles. A banda del citat Mikkel Hansen (79 gols aquesta Champions i estrella de la selecció campiona d'Europa), també s'ha de destacar dos exblaugrana més: el potent Joachim Boldsen i el porter Kasper Hvidt. També cal destacar el català Cristian Malmagro (jugador esquerrà de gran qualitat, però amb poca aportació aquest any al conjunt danès), l'islandès Olafur Steffanson, o els dos Toft Hansen. Un autèntic equipàs.

Els quarts de final (21/22 abril, 28/29 abril)

AG Kobenhavn (DIN) vs. FC Barcelona Intersport (anada 21 d'abril a Copenaguen)
Reale Ademar Leon (ESP) vs. Füchse Berlin (ALE)
Croatia Osiguranje Zagreb (CRO) vs. THW Kiel (ALE)
Cimos Koper (ESL) vs. BM Atletico Madrid (ESP)

Entrevistes