updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tres catalans acaben vuitens a la Superglobe amb el Sydney

Joan Cornella, dos gols Foto: IHF Joan Cornella, dos gols

Un any després de ser la gran sorpresa de la Superglobe 2015, l'equip d'handbol de la Universitat de Sydney torna a Qatar, aquest cop amb triple representació catalana.

Els tres representants del nostre handbol a Qatar són els extrems Joan Cornella (Poblenou) i Adrià Cumplido (Granollers B) i el pivot de Cardedeu Oriol García Milà, que ja fa uns anys que es troba en aquesta olímpica ciutat australiana. També va participar en el títol oceànic del SydneyUni l'Alejandro Cerro, però finalment no ha viatjat amb l'equip al Qatar i s'ha quedat a Sydney donant suport a l'equip des de la distància.

Els resultats en directe es poden seguir aquí.

FINALS - DIJOUS 8 Setembre

 

7/8 lloc: Sydney 23-35 Taubate

L'equip australià ha tancat la competició en la darrera posició després de caure davant el representant brasiler, en un partit que ja estava pràcticament sentenciat al descans (11-20). L'extrem Joan Cornella ha marcat dos gols, mentre que Adrià Cumplido i Oriol Garcia Milà s'han quedat sense marcar. Vuitena plaça final doncs pel campió oceànic.

5/6 lloc: Lekhwiya 27-28 Esperance de Tunis

3/4t lloc: Al-Sadd 25-36 Kielce

FINAL: Füchse Berlin - PSG Handball

Els resultats en directe es poden seguir aquí.

- Veure els partits en directe aquí

Semifinals - Dimarts 6 Setembre

SF1: Vive Tauron Kielce 25-29 PSG Handball
SF2: Fuchse Berlin 32-26 Al Sadd

Partits 5/8: Taubate 20-32 Esperance Tunis - 12h
Partits 5/8: Sydney 17-29 Lekhwiya

Segon partit i segona derrota de l'equip australià contra un conjunt qatarí. Els números del catalans pràcticament calcats als del primer dia, amb 4 gols d'Adrià Cumplido –foto– (4/6) i 2 de Joan Cornella (2/3). Jugaran, per tant, el partit pel 7è i 8è lloc amb el Taubaté brasiler.

Quarts de final- Dilluns 5 Setembre - Duhail Sports Hall

QF1: Vive Tauron Kielce 33-30 HC Taubate (Brasil)
QF2: PSG Handball 38-32 Esperance Sportive de Tunis
QF3: Fuchse Berlin 27-25 Lekhwiya
QF4: Al Sadd 34-18 Sydney University Handball Club

En el darrer partit de la primera jornada de quarts de final, l'equip de Sydney no va poder sorprendre enguany el conjunt amfitrió. Els tres jugadors catalans van poder participar del matx, destacant els 5 gols d'Adrià Cumplido i els 2 de Joan Cornella (foto). Ara s'enfrontaran aquest dimarts al també qatarí Lekhwiya, que ahir va plantar cara al Füchse, en els partits per decidir les places del 5 al 8.

Entrevistes