updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Presència catalana a la Superglobe amb la Universitat de Sydney

Cornella, Garcia-Milà i Cumplido, amb la Universitat de Sydney Foto: IHF i Twitter Cornella, Garcia-Milà i Cumplido, amb la Universitat de Sydney

Un any després de ser la gran sorpresa de la Superglobe 2015, l'equip d'handbol de la Universitat de Sydney torna a Qatar aquest cop amb triple representació catalana.

Els tres representants del nostre handbol a Qatar seran els extrems Joan Cornella (Poblenou) i Adrià Cumplido (Granollers B) i el pivot de Cardedeu Oriol García Milà, que ja fa uns anys que es troba en aquesta olímpica ciutat australiana. També va participar en el títol oceànic del SydneyUni l'Alejandro Cerro, però finalment no ha viatjat amb l'equip al Qatar i s'ha quedat a Sydney donant suport a l'equip des de la distància.

Des d'aquí els desitgem molta sort en aquesta gran experiència. El rival del campió d'Oceania per aspirar a repetir la quarta plaça de la temporada passada serà el conjunt local de l'Al-Sadd, aquest dilluns a les 19h hora catalana. Els resultats en directe es poden seguir aquí.

- Veure els partits en directe aquí

Quarts de final- Dilluns 5 Setembre - Duhail Sports Hall

QF1: Vive Tauron Kielce 33-30 HC Taubate (Brasil)
QF2: PSG Handball 38-32 Esperance Sportive de Tunis
QF3: Fuchse Berlin 27-25 Lekhwiya
QF4: Al Sadd 34-18 Sydney University Handball Club

El Sydney no va poder enguany sorprendre el conjunt qatarí. Els tres jugadors catalans van poder participar del matx, destacant els 5 gols d'Adrià Cumplido i els 2 de Joan Cornella (foto).

Semifinals - Dimarts 6 Setembre

 

SF1: Vive Tauron Kielce vs PSG Handball - 16h
SF2: Fuchse Berlin vs Al Sadd - 18h

Partits 5/8: Taubate - Esperance Tunis - 12h
Partits 5/8: Sydney - Lekhwiya

Entrevistes