updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Última jornada amb molts comiats

Foto: streaming Els jugadors sarrianencs en el comiat a la Divisió Plata Foto: streaming

En l'última jornada es va decidir el títol (Guadalajara), la plaça per jugar el “play-off” d’ascens (Alicante), i la que queda de descens (Córdoba).

FASE PEL TÍTOL

Barça B 35–34 Novàs

Aquest era el partit més intranscendent de la jornada. El filial blaugrana amb el seu triomf acaba en un brillant tercer lloc, igualant el de la temporada passada.

El màxim golejador blaugrana va ser Marc López, que, amb 10 gols, acaba com a màxim golejador de la fase final amb 64, igual que ho havia estat de la 1a fase amb 113.

El Guadalajara tot i perdre ha acabat campió, per davant del Cisne de Pontevedra, que també puja. L'Alicante aconsegueix el tercer lloc i disputarà l'eliminatòria de "play-off" contra l'antepenúltim d'Asobal que ha estat el Sinfín Santander, en un duel entre dues places històriques de l'handbol estatal. Només cal recordar el Calpisa d'Alacant, quatre vegades campió, i el Teka de Santander, que ho va ser dues vegades.

FASE DE DESCENS

Sant Quirze 28-27 Teucro

L'equip "kiri" va tancar la lliga amb una victòria mínima contra el cuer, acabant la lliga en el 3r lloc d'aquesta fase i 13è lloc global.

El màxim golejador local va ser Joan Blanco amb 5 gols.

UE Sarrià 27–26 Villa de Aranda

L'equip sarrianenc s'ha acomiadat de la Divisió Plata amb un triomf sobre un ex-Asobal que ha estat el segon classificat d'aquesta fase de permanència. Amb aquest triomf l'equip sarrianenc acaba per sobre de l'Esplugues en el 8è lloc de la fase i 18è lloc global.

El màxim golejador va ser Oriol Teixidor, que la temporada que ve jugarà al Novàs, amb 9 gols.

Esplugues 29–37 Sòria  

L'equip espluguí s'acomiada de la categoria amb una contundent derrota a casa, que li va baixar al novè lloc de la fase final i 19è absolut.

El màxim golejador local va ser Mario Rivas amb 5 gols.

Entrevistes