updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sarrià no pot amb un potentíssim Bidasoa en la Copa del Rey

Imatge del partit jugat al pavelló sarrianenc @FedCatHandbol, @martiruizhb Imatge del partit jugat al pavelló sarrianenc

El dimarts el pavelló sarrianenc va tornar a obrir les portes al públic en ocasió de la visita del Bidasoa en partit de Copa del Rey.

UE SARRIÀ 25-38 BIDASOA IRUN

UE SARRIÀ: Antonio Moreno i Aleix Toro porters; Joel Pararols, Pep Arnau, Joan Pòrtulas (1), Josep Oriol Masmiquel (9), Guillem Lozano (7), Oriol Teixidor, Lluc Cabrera, Mauro Jaureguiberry (4), Óscar Lucea (1), Adrià Font, Juli Fina (1), Iñaki Gutiérrez (2), Aleix Biosca.
Per l'equip visitant van destacar Dariel Garcia (12 gols), Kauldi Odriozola (7), Tao Gey (6).

L'equip sarrianenc, que tenia moltes baixes per lesió, com ja era previsible, no va poder superar la segona eliminatòria de la Copa del Rey, en caure davant del potentíssim Bidasoa d'Irun, el subcampió de la Lliga Asobal de la temporada passada i candidat a revalidar aquesta posició en la present.

Però ha estat tot un honor per a l'equip sarrianenc, i sobretot per als jugadors més joves, poder enfrontar-se a aquest equip (recordem que és tot un ex-campió d'Europa!), en competició oficial, i per al públic que va poder ocupar altra vegada les grades poder-los veure en acció.

L'equip  de Josep Espar va plantar cara durant una mica més d'un quart d'hora (fins al 8-10), però en el tram final de la primera part l'equip basc ja va obrir forat fins al 13-20 del descans. A la represa els visitants no van afluixar mai el ritme, i van anar augmentant la diferència fins als 13 gols finals.

El vídeo del partit

Entrevistes