updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota "avançada" del Bordils i empat "recuperat" del Barça B

Derrota "avançada" del Bordils i empat "recuperat" del Barça B Foto: @handbolbordils

El calendari de la Divisió d'Honor Plata estava buit per la celebració de la Copa del Reu, però el Bordils ha jugat un partit avançat i el filial del Barça un d'ajornat.

Handbol Bordils 25-28 Alcobendas (partit avançat de la 19a jornada)

L'equip de Pau Campos buscava tornar al camí de la victòria, però va acabar claudicant davant un Alcobendas en ratxa.  L'equip madrileny va aconseguir la seva sisena victòria en pista contrària després de les aconseguides a les pistes de Barça B, Zamora, Palma del Río, Amenabar Zarautz i Novàs.

L'equip bordilenc va dominar durant quasi tot el partit. Al descans ho feia per 15 a 13 i després es va mantenir per dalt fins al minut 40 en el qual arribà l'empat a 19 per part de l'equip visitant. A partir d'allà es van anar succeint els empats fins el 25-25, amb el qual es va entrar en els dos minuts finals. Aleshores els visitants van estar més encertats i es van emportar els dos punts.

Josep Reixach (6) i Arnau Palahí (5) van ser els màxims golejadors locals.

VÍDEO STREAMING

BM Zamora 28-28 Barça B (partit recuperat de la 14a jornada)

El Barça B va repetir l'empat que havia aconseguit la temporada passada en aquella pista. D'aquesta manera assoleix el primer punt del 2020 i torna a puntuar com a visitant.

De forma semblant al que va passar en el partit del Bordils, l'equip local va dominar, i amb diferències que arribaren als sis gols (23-17 en el minut 40). A partir d'allà la defensa blaugrana va estar molt més forta i es va entrar als dos minuts finals amb 28-25 per als zamorans. Però en els dos últims minuts la pressió blaugrana va sortir efecte i arribaren tres gols, l'últim de Robert Rosell per empatar quan quedaven quatre segons.

Pau Oliveras (7 gols) va ser el màxim golejador blaugrana seguit de Mamadou Diocou i Dani Fernàndez amb 6.

VÍDEO STREAMING

Entrevistes