updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sarrià perd la primera batalla després d'un gran partit

El Sarrià va plantar cara a un equip dels forts d'Asobal Foto: @uesarria77 El Sarrià va plantar cara a un equip dels forts d'Asobal

La UE Sarrià va fer un partit increïble jugant de tu a tu al potent Anaitasuna, caient finalment de quatre gols.

Després de superar en primera ronda a l'Antequera de Plata (32-28) i en segona ronda al Cangas de la Lliga Asobal (28-25), l'equip de Salva Puig està disputant una eliminatòria a doble partit davant un dels equips potents de la màxima categoria com és l'Anaitasuna (ara mateix en 7a posició). En l'anada va perdre de 4 gols.
El partit de tornada es juga el dissabte dia 21 a les 19 hores a Pamplona.

UE SARRIÀ 20-24 ANAITASUNA

UE SARRIÀ: Pau Guitart i Antonio Moreno porters, Pau Palacios, Issaac Aleman, Gerard March (1), Juli Fina, Roc Segarra (2), Martí Arnau (3), Pere Arnau (8), Josep Ballester (1), David Mariscal (3), Sergio Garcia, Arnau Rovira, Guillem Torres (1), Oriol Teixidor i Alberto Vicente (1).
ANAITASUNA: Norlander, Gaston (1), Ganuza, Bazán (2), Etxeberria (6), Meoki, Krsmancic, Gavidia (1), Chocarro (4), Fischer, Izquierdo (4), Ugarte, Vaquer, Gorges Silva (2), Renner i Anderson Da Silva (4).

Gran partit de l'equip de Salva Puig en l'anada de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei en el qual va plantar cara a un dels bons equips d'Asobal, en un ambient extraordinari en el pavelló sarrianenc.

L'equip sarrianenc, que va estar a un altíssim nivell en defensa i porteria, va arribar al descans amb empat a 9 al marcador i a l'equador de la segona part encara el tenia igualat amb un 15-15. I a falta de sis minuts continuava empatat a 18 gols.

Possiblement van ser les mateixes ganes de guanyar el partit per part del Sarrià, que van permetre l'equip navarrès obrís un forat de quatre gols al final. Però també hi van col·laborar algunes decisions arbitrals. Primer quan van xiular una discutible exclusió de Martí Arnau, i després en no xiular dues faltes, que van permetre que l'equip visitant recuperés pilota i marqués en una porteria que el Sarrià havia deixat buida en la inferioritat.

VÍDEO: UE Sarrià – Helvetia Anaitasuna | Youtube Valonmano Con V

Entrevistes