updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Tres bons partits, amb dos triomfs i una derrota

Resum #DHPlata: Tres bons partits, amb dos triomfs i una derrota Foto: @uesarria77

La novena jornada va estar a punt de portar-nos un ple de victòries dels equips catalans.

UE Sarrià 23-19 Antequera

El Sarrià continua molt fort a casa i va tornar a derrotar a un rival molt complicat al qual ja havien derrotat 32-28 en Copa del Rei fa dos mesos. Els de Salva Puig segueixen en estat de gràcia i van aconseguir guanyar un partit molt defensiu que van tenir sota control en tot moment (13-7 al descans). Només al final els visitants van ajustar una mica el marcador però sense fer patir als aficionats sarrianencs.

Van destacar amb 4 gols Roc Segarra, Josep Ballester i David Mariscal

VÍDEO DEL PARTIT | Valonmano Con v

Ciudad de Málaga 32-31 Handbol Bordils

El Bordils va fer un gran partit a Màlaga, però va acabar cedint en un tram final en el qual els locals van reaccionar. A l'inici l'equip més endollat va ser el de Pau Campos que de seguida va agafar el domini al marcador i marxava al descans amb un avantatge clar de quatre gols (14-18). A la represa, els locals no aconseguien reaccionar i els bordilenc arribaven a dominar de cinc (22-27). Però al final els locals van aconseguir entrar en el partit, tot fent despertar a la seva afició, i van anar recuperant terreny –amb aportació destacada del català Xavi Castro– fins a empatar primer a 30, i acabar donant la volta al marcador en el darrer minut. El darrer atac va ser bordilenc, però no hi va haver sort per aconseguir salvar almenys un punt.

Gran partit de Josep Reixach (9), Arnau Palahí (9) i Marc Canyigueral (6)

VÍDEO DEL PARTIT

Teucro 24-26 Barça B

El Barça B va aconseguir un triomf de prestigi i a més ho va fer com a visitant, cosa que no aconseguia des de la 1a jornada a Alcobendas. Els de Roi Sánchez van saber lluitar de valent en un final d'infart que es va acabar decidint al seu favor gràcies a un darrer gol de Dani Fernández.

Amb 5 gols van destacar David Roca, Pau Oliveras i Mamadou Diocou

VÍDEO DEL PARTIT

Entrevistes