updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Tres derrotes lluny de casa

Resum #DHPlata: Tres derrotes lluny de casa Foto: @uesarria77

La cinquena jornada a Plata no va ser gens productiva pels tres equips catalans que no van aconseguir "caçar" cap punt fora de casa.

Teucro Pontevedra 28-23 UE Sarrià

L’equip sarrianenc va perdre el seu primer partit fora de casa després de dos triomfs. Una derrota dels Salva Puig que va arribar a la pista de tot un clàssic de la màxima categoria com és el Teucro de Pontevedra, i plantant cara.

Després d'una primera meitat amb alternatives, es va arribar al descans amb empat a 13, però poc després de començar la segona meitat els gallecs van fer un parcial de 4 a 0 (del 15-15 al 19-15) aconseguint una renda que van saber mantenir fins al final.

El màxim golejador del matx va ser el local Andrés Moyano (jugador argentí fitxat el 2017 directament del Sant Quirze) amb 8 dianes, mentre que per part sarrianenca van destacar Nitu Pòrtulas (7) i Arnau Rovira (5). Recordem que amb el Teucro hi juga el català Ferran Cisneros, que va fer 2 gols a l'inici del matx

VÍDEO DEL PARTIT | Streaming SD Teucro

Zamora 30-28 Handbol Bordils

El Bordils va tenir opcions a la pista del Zamora però va acabar tornant sense cap punt. Els de Pau Campos van dominar durant part de la primera meitat (6-9 als 14'), però els zamorans van marxar als vestidors per davant (16-14). A la segona meitat els bordilencs van empatar a 19 i a 20, però a partir de llavors ja sempre van anar a remolc d'un equip que va saber resistir els intents de remuntada dels catalans.

El partit va estar marcat pels 12 gols del local Ramiro Martínez, ben secundat per l'exbordilenc Dalmau Huix que en va fer 5. Per part bordilenca, Arnau Palahí i Josep Reixach en van marcar 6

VÍDEO DEL PARTIT | Streaming Zamora

Cajasur Córdoba 29-26 FC Barcelona B

El filial blaugrana no va poder guanyar a la pista d'un nouvingut a la categoria que va fer el seu millor partit de la temporada enmig d'un ambient espectacular que els va donar suport en tot moment.

El Barça va començar amb força amb un 0-3 de sortida, però els locals van reaccionar de seguida i al descans guanyaven 14-12. L'inici de la segona meitat va ser molt igualada, però a poc a poc el Córdoba va portar el partit al seu terreny i va segellar el seu segon triomf de la temporada contra un Barça B que cau de la segona a la sisena posició.

Els locals Filipe Vidal Tavares (8), Jorge Nazario (5) –foto– i Aitor Gómez (5), i els blaugranes Dani Fernández (7), David Roca (4), Pau Oliveras (4) i Arnau Fernàndez (4) van ser els mes destacats del matx

RESUM DEL PARTIT | Ondamezquitatv

Entrevistes