updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Tots tres juguen fora de Catalunya

A Pontevedra hi juga Ferran Cisneros Foto: SD Teucro A Pontevedra hi juga Ferran Cisneros

Cinquena jornada de la lliga amb els tres equips catalans jugant fora de casa.

Teucro Pontevedra – UE Sarrià, dissabte 20:30 h

L’equip sarrianenc, després de l'èxtasi de la Copa del Rei, visita el Teucro (tercer classificat, amb 6 punts), un ex-Asobal, que de moment ha perdut un partit a casa (Villa Aranda) i ha guanyat l’altre (Zamora).

L’equip de Salva Puig, (9è amb 4 punts) que ha guanyat els dos partits jugats com a visitant va en busca del tercer triomf.

Amb el Teucro hi juga el català Ferran Cisneros (6 gols en 4 partits), que la temporada passada ja jugava a Plata amb l'Adrianenc

Zamora - Handbol Bordils, dissabte 20 h

L’equip bordilenc (12è amb 3 punts) repeteix fora de casa després del brillant empat a Alcobendas i de plantar cara al Benidorm en partit de Copa. Ara, els de Pau Campos visiten el Zamora que està per sota (14è amb 2 punts), i amb ganes de tornar amb els dos punts cap a casa. Els zamorans a casa han perdut contra l’Alcobendas i han guanyat l’Amenábar Zarautz.

Al Zamora hi juguen l'exbordilenc Dalmau Huix (9 gols en 4 partits) i el porter català Ignasi Admella

La temporada passada clara victòria zamorana per 34-24.

Cajasur Córdoba - FC Barcelona B, dissabte 20:30 h

L’equip blaugrana (segon classificat amb 6 punts) visita la pista de l’equip cordovès (13è amb 3 punts), on l’equip local encara no ha puntuat a casa, ja que hi va guanyar el Sarrià i també el líder.

Els de Roi Sànchez per puntuar hauran de millorar sensiblement el seu rendiment en l’últim desplaçament quan van perdre a la pista del Novàs.

Entrevistes