updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dimarts i dimecres de Copa a Bordils i Sarrià, amb visita d'equips Asobal

Bordils, dimarts, i Sarrià, dimecres, acullen la Copa Foto: JORDI VILAS i UE Sarrià Bordils, dimarts, i Sarrià, dimecres, acullen la Copa

Després de superar la primera eliminatòria de la Copa del Rei, Bordils i Sarrià acullen aquest dimarts i dimecres la segona eliminatòria rebent un equip Asobal.

Dimarts 20:30h: HANDBOL BORDILS - BM Benidorm

Després de passar ronda a la Copa i sumar tres punts en les dues darreres jornades de lliga, els de Pau Campos afronten el partit davant el Benidorm amb la màxima il·lusió però conscients de la gran dificultat del partit. Els alacantins venen de guanyar a la pista del Frakin Granollers i no voldran donar marge a la sorpresa.

Segueix-lo en directe | Streaming Handbol Bordils

Dimecres 20:30h: UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ - Cangas del Morrazo

Els de Salva Puig, que de moment en lliga han sumat els 4 punts fora de casa, afronten el partit amb la màxima il·lusió i amb ganes de donar una alegria als seus com ja van fer en l'anterior eliminatòria disputada al mateix escenari. Rebran el segon equip Asobal de la temporada –després que el Fraikin Granollers a la Supercopa– amb la intenció de donar la gran campanada contra un conjunt gallec que de moment ha sumat 4 punts dels 12 disputats a la lliga.

Entrevistes