updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bordils i Sarrià passen ronda a la Copa del Rei

Bordils i Sarrià passen ronda a la Copa del Rei Fotos: UE Sarria i H. Bordils

Bordils i Sarrià van superar la primera ronda de la Copa del Rei en una gran jornada pels equips gironins de Plata, que ja saben que rebran un equip Asobal a casa seva en segona ronda.

El Bordils passa ronda guanyant el derbi

L'Handbol Bordils manté una temporada més el seu idil·li amb la Copa del Rei, i en aquesta ocasió van superar la primera ronda davant el filial blaugrana (equip que els havia derrotat el passat cap de setmana en partit de lliga). En aquest cas, amb el Blanc i Verd equilibrant les forces, el partit va ser més igualat que fa set dies.

La primera meitat va ser un estira i arronsa constant amb empat a 15 final, mentre que a la represa els bordilencs van saber agafar la iniciativa i després del 25-25 ja no van cedir cap més empat, sentenciant amb el 32-30 de Farrarons a mig minut pel final.

Bordils 32-31 Barça B

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzalez, Farrarons (3), Marc Prat (4), Arnau Palahí (5), David Masó (2), Joan Vilanova (1), Masmiquel, Canyigueral (1), Ferran Oliver (4), Ignasi Moreno (2), Jairo Montes (4), Adrià Batlle, Tomàs Bañeras (2), Pep Reixach (4), Esteve Ferrer i Carles Pou.

BARÇA B: Pau Puget i Fran Revuelta, porters; Albert Pujol (2), Palacios (4), David Roca (4), Dani Fernández (4), Adrià León (4), Pau Oliveras (2), Alex Barbeito (2), Guillem Pallarès, Oriol Blanco (2), Robert Rosell (2), Arnau Fernàndez (4), Artur Parera (1) i Diego Cadelo.

VÍDEO: Reviu el partit | Streaming Handbol Bordils

Sarrià de Ter celebra un passi històric

A Sarrià de Ter van aconseguir emular els seus veïns i van superar tot un Antequera. Els de Salva Puig mantenen el gran nivell competitiu que no han deixat de demostrar en aquest inici de campionat, i van saber patir per assolir un passi que permetrà rebre per segona vegada aquesta temporada un equip Asobal (després de la semifinal de Supercopa de Catalunya davant el Fraikin).

El partit va ser molt intens i igualat, però els sarrianencs van sentenciar amb un parcial de 5 a 0 que va desfermar l'eufòria passant del 26-26 a un 31-26 que els visitants ja no van poder respondre.

UE Sarrià 32-28 Antequera

UE SARRIÀ: Pau Guitart, Isaac Alemán (1), Joan Pòrtulas (7), Gerard March (1), Juli Fina (1), Roc Segarra (2), Pere Arnau (6), Josep Ballester (5), David Mariscal (2), Sergio Garcia, Antonio Moreno, Arnau Rovira (1), Adrià Serrano (1), Guillem Torres (1), Oriol Teixidor (4) i Alberto Vicente.

VÍDEO | Streaming en directe | Valonmano Con V

Entrevistes