updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Triomf en l'estrena del Sarrià a Plata

Resum #DHPlata: Triomf en l'estrena del Sarrià a Plata Foto: UE Sarrià

El debut esperat de la UE Sarrià a Plata va significar el seu primer triomf en la categoria. També el Barça B va guanyar a fora de forma clara, mentre que Bordils va cedir en el primer partit al "Blanc-i-Verd".

Cajasur Córdoba 21–22 UE Sarrià

L’equip sarrianenc va aconseguir el seu primer triomf a Plata de forma agònica a la pista cordovesa, davant un equip que tornava a la categoria i tenia ganes de fer-ho amb triomf.

El partit va ser molt igualat (13-13 al descans), però quasi sempre amb domini local al marcador. Els de Salva Puig van fer un pas endavant en defensa a partir de l'equador de la segona part. Només van encaixar un gol en deu minuts i es van posar dos amunt (19-21).

Va reaccionar l'equip andalús amb dos gols de Requena el seu màxim golejador i el final va ser d'alta intensitat. Ni un temps mort del Sarrià, ni un dels locals els va valer per marcar... però els sarrianencs van recuperar pilota i el debutant a Plata Roc Segarra va sentenciar el partit a falta de menys de deu segons pel final.

Ho podeu veure en el següent vídeo-resum:

UE SARRIÀ: Pau Guitart, Pau Palacios (1), Joan Pòrtulas (6), Gerard March (1), Juli Fina (4), Roc Segarra (5), Pere Arnau, Josep Ballester (1), David Mariscal (2), Sergio García, Antonio Moreno, Arnau Rovira (1), Adrià Serrano (1), Guillem Torres, Oriol Teixidor i Alberto Vicente

Handbol Bordils 20–22 Antequera

L’equip bordilenc va perdre el primer partit, en el retorn de Pau Campos a la banqueta. Va ser partit de defenses, molt igualat a la primera part (10-10 al descans), però amb domini malagueny a la represa. Els de Quino Soler i Lorenzo Ruiz van agafar tres gols als 10 minuts (12-15) i ja van gestionar bé el seu avantatge fins al final.

Els màximes golejadors bordilencs van ser Arnau Palahí (5), Marc Canyigueral (4), David Masmiquel (3) i Pep Reixah (3)

Alcobendas 23-36 FC Barcelona B

L’equip blaugrana va aixafar un equip que baixava d'Asobal. El Barça B va sortir en tromba (0-4 als 4 minuts). Després va anar ampliant l'avantatge fins el 10-19 del descans i a la represa no va abaixar el ritme per acabar guanyant amb total tranquil·litat.

Els màxims golejadors del filial blaugrana van ser Pau Oliveras i Albert Pujol, cadascun amb 7 gols.

Entrevistes