updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Sant Martí Adrianenc no pot perdre a La Verneda

Prèvia #DHPlata: El Sant Martí Adrianenc no pot perdre a La Verneda Foto: F.Cisneros

Penúltima jornada de lliga amb partit clau per al Sant Martí Adrianenc, que no pot fallar a La Verneda, i en la qual el Bordils pot aconseguir la permanència.

Sant Martí Adrianenc – Palma del Río, dissabte 19 h

L’equip lila porta cinc derrotes seguides i rep un rival directe que només ha guanyat un dels últims 8 partits. Sembla una ocasió propícia per sumar dos punts imprescindibles per intentar aconseguir la permanència.

A la primera volta 27-28. Per tant una victòria local emparellaria els dos equips i situaria l’equip barceloní per davant pel golaverage. I això també es produiria encara que Agustinos guanyés, ja que sobre aquest equip els liles també tenen el golaverage guanyat, amb dues victòries, i el triple empat afavoreix a l’Adrianenc.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Martí Adrianenc

13

20

27

28

P

P

P

P

P

Palma del Río

12

22

26

27

P

P

G

P

P

STREAMING VALONMANO CON V

Puerto Sagunto - Handbol Bordils, dissabte 19 h

L’equip bordilenc ho té malament a la pista d’un equip que ha de guanyar per mantenir el 2n lloc i assegurar un possible millor encreuament en els “play-off”. Però no es pot descartar la sorpresa, i més tenint en compte que un sol punt ja asseguraria matemàticament la permanència.

En el partit de la primera volta (jugat fa poques setmanes però, ja que es va ajornar en el seu dia): 28-30 pels saguntins.

El Bordils es pot salvar, tot i perdent, si Sant Martí Adrianenc o Agustinos Alicante (rep el Nava, que ja és campió) no guanyen els seus partits. O fins i tot en el cas que guanyin, però no ho faci l’Amenábar Zarautz a Torrelavega.

En efecte, en el cas que Bordils perdi, Sant Martí i Agustinos guanyin i Amenábar perdi, la cosa quedaria així: Bordils 24, Amenábar, Sant Martí, Agustinos i Palma del Río 22.

En l’última jornada els partits són:
Bordils – Sant Martí Adrianenc
Amenábar- Agustinos
Palma del Río – Santoña

En aquesta situació o Amenábar o Agustinos, que s’enfronten entre ells acabarien segur per darrere de Bordils, ja que no podrien arribar tots dos a 24 punts i l'equip gironí estaria salvat. Però vaja, serà millor parlar-ne quan se sàpiguen els resultats.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Puerto Sagunto

2

39

32

27

G

G

P

G

G

Bordils

10

24

26

27

P

G

E

P

G

STREAMING

Novás - FC Barcelona B, dissabte 19 h

L’equip blaugrana va a la pista d’un equip que s’està jugant la permanència, que li passa per guanyar els dos partits que li queden. L’equip de Roi Sànchez, no s’hi juga res, però pot fer un bon favor al Sant Martí si guanya aquest partit.

A la primera volta ajustada victòria blaugrana per 30-29.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Novàs

15

19

26

28

G

P

E

G

P

Barça B

5

33

32

31

G

P

P

G

P

STREAMING

Entrevistes