updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Brillant primer triplet català de la temporada

Resum #DHPlata: Brillant primer triplet català de la temporada Foto: @handbolbordils @sadrianenc i @cbsantona

A la vintena ha anat la vençuda. I és que en la jornada 20a jornada hem viscut el primer triplet de victòries dels tres equips catalans.

Handbol Bordils 33–28 Alarcos Ciudad Real

El Bordils va tornar a sumar un triomf brillant i de prestigi, davant el segon classificat de la categoria. Una victòria que segueix acostant l'objectiu de la permanència i –per què no?– dona dret a somiar amb fites encara més altes.  

La primera meitat va tenir major color visitant, però al final es va arribar al descans amb un empat a 16 que ho deixava tot ben obert. A la segona tot va ser ben diferent. Els bordilencs, amb Esteve Ferrer i Sergi Mach dirigint el joc de l'equip amb mestria, van començar a controlar el ritme del partit anant en tot moment per davant. Però quan semblava que el partit estava més ben encarat, els visitants van posar-se 25-24 cosa que va provocar el temps mort immediat de Sergi Catarain a poc més de 10 minuts pel final.

Després de refrescar les idees, va arribar el cop de gràcia del Bordils, amb dos gols claus de Marc Canyigueral i un d'Ignasi Moreno després d'una aturada de Jordi Gonzàlez, que obrien de nou el marcador al seu favor, encarant un final apoteòsic pels bordilencs que van provocar un cop més el deliri al Blanc i Verd.

L'Handbol Bordils ha trencat una ratxa de l'equip manxec de 9 jornades seguides sense perdre. L'última derrota de l'Alarcos Ciudad Real havia estat el dia 18 de novembre a casa seva contra el líder, el Nava.

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzàlez, Joan Comas i David Mach, porters; Gerard Farrarons, Sergi Mach (8), Xicu Reixach, Oriol Màrquez (5), Marc Combis (5), David Masó, Joan Vilanova, David Masmiquel, Marc Canyigueral (3), Ignasi Moreno (4), Joseo Reixach (3), Esteve Ferrer (3) i Carles Pou.

REVIU EL PARTIT SENCER | STREAMING Valonmano Con V

Sant Martí Adrianenc 28-27 Atlético Novás

L’equip lila va aconseguir un triomf de vital importància contra un rival directe i escala fins l'onzena posició, això sí, només un punt per sobre d'una zona descens que treu fum.

Els de Lorenzo Rueda van haver de treballar de valent per derrotar el cuer, però finalment van poder celebrar amb els seus dos punts més. El primer temps havia acabat amb empat a 15, i a la represa van ser els visitants els que van agafar les regnes marxant fins a cinc gols (19-24 als 43'). Però en el moment més crític va arribar un parcial de 6 a 0 que va deixar glaçats als jugadors visitants. Això va portar a un final a cara o creu que semblava que seria pels gallecs que es posaven 26-27 després de dos gols seguits del català Carles Asensio (que en va fer 6), però que va acabar caient del bàndol adrianenc gràcies a les aturades de Juanan Guzmán i els gols decisius de Pol Camats i Pol Rodríguez.

SANT MARTÍ ADRIANENC: Juanan Guzmán i Gerard Esparza, porters; Antonio López (3), Àlex Guerrero (2), Pol Camats (4), Miki Torres (2), Víctor Torres (2), Jon Eguino, Fran Laliga (4), Alejandro Rodríguez (5), Pau Martínez (2), Ferram Cisneros (2), Pol Rodríguez (1), Ivan Cerezo, Gonzalo Romero i Adrià Cumplido (1).

REVIU EL PARTIT SENCER | STREAMING Valonmano Con V

Santoña 26-28 FC Barcelona B

El Barça B va guanyar de manera molt treballada –a la pista d'un equip que amb aquesta ja encadena quatre derrotes seguides– i es torna a col·locar en segona posició aprofitant l'ensopegada de l'Alarcos a Bordils.

El partit va estar dominat a l'inici pels de Roi Sánchez (1-5), però al descans tornava a estar tot com al començament (14-14). La segona meitat va ser vibrant i igualada. En el tram final els locals van fer el 26-26, però dos gols dels alemanys Juri Knorr i Jannek Klein van sentenciar a favor del Barça B un  partit que hagués pogut caure de qualsevol dels dos costats.

BARÇA B: Jorgé Pérez i Gerard Forns, porters; David Roca (1), Buzle, Adrià León (2), Juri Knorr (8), Pau Oliveras (3), Bodor, Diocou (4), Ramon Suárez-Pumariega, Robert Rosell, Quim Vaillo, Jannek Klein (7), David Estepa (1) i Àlex Pascual (2).

ES VA PODER SEGUIR PER STREAMING AQUÍ

Entrevistes