updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Victòria clau de l'Adrianenc contra el cuer

Resum #DHPlata: Victòria clau de l'Adrianenc contra el cuer Foto: Fernando Cisneros

Només un dels tres catalans va guanyar en aquesta 18a jornada. Va ser l'únic equip que jugava a casa i també el que ho necessitava més: el Sant Martí Adrianenc.

Sant Martí Adrianenc 31-27 Amenábar Zarautz

L'Adrianenc va aconseguir sumar un triomf vital a la Verneda després de tres derrotes consecutives i aconsegueix mantenir-se fora de la zona de descens on hagués caigut en cas de perdre el partit. El suport de l'afició va ser un cop més clau pel rendiment a casa dels barcelonins.

Els de Lorenzo Rueda van saber fer front a la pressió per la necessitat de guanyar i després d'una bona primera meitat dominaven de quatre gols (15-11). Semblava que a la segona meitat sabien mantenir i gestionar aquesta renda, però a falta de deu minuts el bascos van posar-se a un sol gol (25-24). El matx va mantenir-se amb aquestes rendes d'1/2 gols, fins que després del 28-27 els liles van saber mantenir la porteria a zero els darrers cinc minuts sentenciant amb un parcial de 3 a 0.

A banda de guanyar el partit, el Sant Martí va aconseguir empatar el golaverage particular contra un rival directe que ara mateix té un average general pitjor (-35 a -53)

SANT MARTÍ ADRIANENC: Juanan Guzmán i Gerard Esparza, porters; Antonio López, Alex Guerrero (3), Pol Camats (2), Miki Torres (5), Víctor Torres (3), Jon Eguino, Fran Laliga (6), Alejandro Rodríguez (6), Pau Martínez, Ferran Cisneros (4), Pol Rodríguez, Ivan Cerezo (1), Gonzalo Romero (1) i Adrià Cumplido.

EL PARTIT ES VA PODER SEGUIR COM SEMPRE PER STREAMING | VALONMANO CON V

Villa de Aranda 28-21 Handbol Bordils

L’equip bordilenc no va poder sumar a la pista d'un penúltim classificat ex-Asobal que ja encadena tres jornades sense perdre i s'acosta a la zona de salvació que marca l'Adrianenc.

Sergi Catarain viatjava amb diverses baixes destacades, i amb Sergi Mach amb molèsties, i l'equip ho va acabar notant. L'atac blanc i verd no va estar al nivell habitual i al descans ja s'estava sis gols per sota (14-8). A la represa, la contundent defensa local va seguir jugant a un nivell molt alt de duresa i el Bordils no va poder remuntar en cap moment.

HANDBOL BORDILS: Joan Comas (1) i David Mach, porters; Sergi Mach, Xicu Reixah (1), Joan Vilanova, David Masmiquel (3), Marc Canyigueral (3), Ignasi Moreno (2), Josep Reixach (3), Esteve Ferrer (7), Carles Pou i Adrià Fornés (1).

EL PARTIT ES VA PODER SEGUIR PER STREAMING | AQUÍ

Puerto Sagunto 43-33 FC Barcelona B

El Barça va caure golejat a la pista de de l’equip més golejador del campionat, que arribava amb una mitjana de quasi 33 gols per partit i en va marcar ni més ni menys que 43. Una derrota dura que fa caure l'equip blaugrana fins la tercera posició.

BARÇA B: Jorge Pérez i Gerard Forns, porters; David Roca, Buzle (4), Adrià León (2), Knorr (1), Pau Oliveras (7), Bodor (1), Diocou (1), Ramon Suárez-Pumariega, Robert Rosell (1), Edu Calle, Quim Vaillo, Jannek Klein (6), David Estepa (3) i Àlex Pascual (7).

EL PARTIT ES PODRÀ SEGUIR PER STREAMING AQUÍ

Entrevistes