updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: El Bordils es fa fort a casa i mira amunt

Resum #DHPlata: El Bordils es fa fort a casa i mira amunt Foto: @handbolbordils

La 17a jornada ens va deixar dues victòries dels equips catalans que jugaven a casa, i la derrota de l'Adrianenc a la pista del líder.

Bordils 27-22 Antequera

El Bordils jugava a casa després de gairebé dos mesos i va aconseguir superar en un gran final a un rival directe i ex-Asobal, al que també va guanyar el golaverage. Una victòria que allarga la bona ratxa dels bordilencs a quatre partits seguits sense perdre (amb dos empats i dues victòries) cosa que els permet escalar fins a la novena posició, tot i tenir un partit pendent.

La iniciativa des del principi va ser dels de Sergi Catarain, però malgrat arribar a guanyar de 4 al descans només ho feien per la mínima (14-13). La segona meitat va començar molt ajustada, però en el tram final els bordilencs van imposar la llei del "Blanc i Verd" i van sumar dos punts molt valuosos per deixar de mirar cap avall.

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzàlez, Joan Comas i David Mach, porters; Marc Canyigueral (9), Ignasi Moreno (4), Esteve Ferrer (4), Sergi Mach (3) i Marc Combis (3), Josep Reixach (2), Xicu Reixach (1), Oriol Màrquez, Gerard Farrarons, Marc Prat, David Masó, Joan Vilanova i David Masmiquel.

VÍDEO sencer del partit | Valonmano Con V

FC Barcelona B 36-29 Cisne

El Barça B segueix sumant tots els punts a casa, i aquest dissabte van refer-se de les darreres ensopegades fora amb un triomf clar davant el Cisne que els permet mantenir-se en la segona plaça. Partit molt complet del filial blaugrana que al descans ja guanyava 19-12, i a la segona meitat no va baixar el ritme per assegurar el triomf.

BARÇA B: Jorge Pérez i Gerard Forns, porters; David Roca (1), Dani Fernández (3), Buzle (2), Adrià León (2), Juri Knorr (5), Pau Oliveras, Bodor (2), Diocou (6), Ramon Suárez-Pumariega, Robert Rosell (2), Edu Calle (2), Quim Vaillo (3), Jannek Klein (5) i David Estepa (3).

VÍDEO sencer del partit

Nava 33-23 Sant Martí Adrianenc

L’equip lila va perdre a la pista del líder, que es va venjar esportivament de l'empat que van patir en la primera volta a la Verneda. Aquest cop els de Lorenzo Rueda van fer una bona primera meitat (15-12), però van acabar enfonsant-se a la represa davant el potencial d'un equip que cada cop veu més a prop el seu primer ascens a  la Lliga Asobal.

SANT MARTÍ ADRIANENC: Juanan Guzmán i Joan Costa, porters; Antonio López, Àlex Guerrero (4), Miki Torres, Víctor Torres (1), Jon Eguino (2), Fran Laliga (4), Alejandro Rodríguez (2), Pau Martínez (1), Ferran Cisneros (6), Ivan Cerezo, Gonzalo Romero (2) i Sergi Laliga (1)

VÍDEO sencer del partit

Entrevistes