updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Fàcil per al Barça B i difícil per a l’Adrianenc fora

Els tres jugadors del B que van debutar amb el primer equip Foto: FCBarcelona.cat Els tres jugadors del B que van debutar amb el primer equip

Penúltima jornada de la primera volta amb un partit aparentment fàcil a casa per al Barça  B, que és líder, i complicat per l’Adrianenc a fora. El Bordils veu ajornat el seu partit per la selecció d’un jugador júnior del Puerto Sagunto.

FC Barcelona B – Atlètico Novàs, dissabte 16:30 hores

El Barça B és líder i rep un equip recent ascendit i que encara no ha puntuat com a visitant, amb el que els de Roi Sánchez són per tant clarament favorits. Cal destacar i recordar que tres jugadors de l'equip –Mamadou Diocou, Jannek Klein i Àlex Pascual– van disposar de força minuts amb el primer equip a final d'any.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Barça B

1

19

32

30

G

E

G

G

P

Novàs

10

10

27

29

P

P

G

P

G

Handbol Bordils – Puerto Sagunto, AJORNAT fins el 24 d'abril

L’equip bordilenc tenia un partit atractiu i difícil per començar l’any, davant un ex-Asobal, però ha estat ajornat, ja que l'equip valencià té un jugador amb la selecció júnior.

Palma del Río - Sant Martí Adrianenc, dissabte 18 hores

L’equip lila comença l’any en una pista difícil, on fins ara només hi ha pogut puntuar el Nava, el co-líder, gràcies a un gran treball defensiu (20-25).

La força de l’equip cordovès també és la seva defensa i ningú ha marcat més de 27 gols en la seva pista.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Palma Río

4

17

27

26

G

G

P

G

G

S.Martí Adrianenc

13

10

27

28

P

P

G

P

G

Entrevistes