updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Només guanya el Bordils, el més necessitat

Resum #DHPlata: Només guanya el Bordils, el més necessitat Fotos: @handbolbordils

Hi havia esperances de veure tres triomfs dels equips catalans, però finalment només l'equip més necessitat, el Bordils va poder sumar. Un triomf que permet als bordilencs escalar tres llocs fins la desena plaça. Tot i la derrota el Barça B es manté líder i l'Adrianenc només perd un lloc.

Handbol Bordils 29-23 Amenabar Zarautz

L’equip bordilenc sabia que a casa no podia fallar més i va fer una primera meitat de llibre que els va permetre sentenciar el partit a 30 minuts pel final: el 13-5 al descans hi diu tot. A l'inici de la segona meitat les diferències al marcador van seguir creixent amb un inspirat Esteve Ferrer (9 gols) en atac (20-10), i els visitants només van poder maquillar una mica el marcador en el tram final.

Handbol Bordils: Jordi Gonzàlez i Joan Comas, porters; Sergi Mach (4), XIcu Reixach, Oriol Màrquez (3), Marc Prat (2), Arnau Palahí, David Masó, Joan Vilanova, David Masmiquel (1), Marc Canyigueral (2), Ignasi Moreno (3), Jairo Montes (3), Josep Reixach (4), Esteve Ferrer (9) i Adrià Fornés.

Recupera el partit sencer | Youtube de Valonmano con V

Sant Martí Adrianenc 27-32 Cisne

La decepció de la jornada va ser la derrota clara del Sant Martí Adrianenc a casa davant el Cisne gallec. Després que els de Lorenzo Rueda haguessin fet partits espectaculars contra rivals de molta entitat, aquest cop no van poder superar un conjunt teòricament més assequible al qual en cas de victòria haurien pogut atrapar. L'inici de partit dels liles va ser bo (6-4 als 15'), però entre el final de la primera meitat (12-13 al descans) i una fluixa segona meitat es van esfumar les possibilitats de puntuar.

Sant Martí Adrianenc: Juanan Guzmán i Gerard Esparza, porters; Antonio López (1), Àlex Guerrero, Pol Camats (2), Miki Torres (1), Víctor Torres (4), Jon Eguino (4), Fran Laliga (4), Alejandro Rodríguez (2), Pau Martínez, Ferran Cisneros (3), Àlex Llorens (1), Ivan Cerezo (1), Gonzalo Romero (3) i Javi Coba (1).

Recupera el partit sencer | Youtube de Valonmano con V

Palma del Río 27-26 FC Barcelona B

El Barça B no va poder sumar al camp del Palma del Río on hi juga el porter Ignasi Admella (exBarça B i Sant Quirze)  que va fer un gran partit. El partit va estar molt igualat, però els locals van estar més encertats en el tram decisiu: Knorr havia empatat a 2:30 pel final, però els locals van sentenciar amb un gol de Yoel Moreno a un minut pel final.

Barça B: Jorge Pérez i Gerard Forns (1), porters; David Roca (2), Adrià León, Juri Knorr (5), Pau Oliveras (5), Bodor, Oriol Blanco, Diocou (4), Ramon Suárez, Robert Rosell, Edu Calle (1), Quim Vaillo, Jannek Klein (3), David Estepa i Àlex Pascual (5).

Recupera el partit sencer

Entrevistes