updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Triomfs de prestigi de Barça B i Bordils

El Barça B va superar al Puerto Sagunto a la Ciutat Esportiva Foto: FCBARCELONA El Barça B va superar al Puerto Sagunto a la Ciutat Esportiva

La tercera jornada del campionat ens deixa el Barça B com a colíder i el Bordils empatat amb el quart classificat. L'Adrianenc segueix a la zona baixa.

Handbol Bordils 27-25 Villa de Aranda

El Bordils va aconseguir un triomf espectacular davant el Villa de Aranda, equip que la temporada passada jugava a la Lliga Asobal. Va ser un matx realment apassionant en el qual els homes de Sergi Catarain van haver de remuntar al final.

A deu minuts per acabar el conjunt banc i verd perdia 19-22, però l'atac bordilenc es va entonar, l'equip va saber patir i a la porteria Jordi Gonzàlez va permetre empatar a 24 i després a 25. A poc més d'un minut pel final, Catarain va demanar temps mort, i l'equip va aconseguir el 26-25 en una jugada estudiada que va ser clau per poder consumar una remuntada de les que serveixen per somiar i no posar-se sostre ni límits.

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzàlez i David Mach, porters, Sergi Mach (8), Xicu Reixach, Oriol Màrquez (1), Marc Combis, Arnau Palahí (5), David Masó, Joan Vilanova, David Masmiquel, Marc Canyigueral (3), Ignasi Moreno (3), Josep Reixach (6), Tomàs Bañeras (1) i Carles Pou.

VÍDEO SENCER DEL PARTIT / Youtube VALONMANO CON V

FC Barcelona B 42-38 Puerto Sagunto

El jove Barça B ha arrencat amb força aquesta temporada i ho va demostrar superant en un partit frenètic a un equip que portava moltes temporades sent tot un clàssic de l'Asobal, el Puerto Sagunto.

BARÇA B: Jorge Pérez i Gerard Forns, porters; David Roca (5), Nil Montserrat, Adrià León (5), Juri Knorr (1), Pau Oliveras (4), Bodor (1), Mamadou Diocou (9), Ramon Suárez (1), Robert Rosell (1), Edu Calle (1), Quim Vaillo (2), Jannek Klein, David Estepa (5) i Alex Pascual (7).

VÍDEO | FCB

Amenabar Zarautz 28-24 Sant Martí Adrianenc

El Sant Martí Adrianenc no va poder tornar amb la primera victòria al sarró del País Basc. Els de Lorenzo Rueda van anar sempre a remolc, i tot i que en el tram final van somiar amb la remuntada quan es ban posar 22-21 a vuit minuts pel final. Però els locals van evitar que els liles empatessin el matx, i van tornar a obrir el marcador a 3/4 gols de seguida i ja fins al final.

SANT MARTÍ ADRIANENC: Juanan Guzmán, Joan Costa i Gerard Esparza, porters; Antonio López, Àlex Guerrero (4), Miki Torres (1), Víctor Torres (3), Jon Eguino, Fran Laliga (6), Alejandro Rodríguez (2), Pau Martínez (1), Pol Rodríguez (2), Alexandre Llorens (4), Ivan Cerezo (1), Gonzalo Romero i Alex Zorita.

Entrevistes