updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: El Bordils es refà mentre el Barça perd a Lanzarote

Alegria bordilenca a Andalusia Foto: @ignasiMZ Alegria bordilenca a Andalusia

El Bordils va sumar un triomf vital a domicili, mentre que el Barça B va caure en la visita al Lanzarote de Jordi Lluelles.

El Bordils no s'arronsa i agafa aire a Palma del Río

Els bordilencs va sumar el segon triomf de la temporada, i trenca una ratxa de tres derrotes seguides, a la pista d'un ex-Asobal com el Palma del Río. Tot i el triomf l'equip de Sergi Catarain segueix a la cua de la taula (ja que l'iKasa de Madrid també va guanyar), però evita despenjar-se i sobretot es reomple de moral.

La primera meitat va ser pels locals que tot i no fer un joc brillant van aconseguir marxar amb dos gols de renda al descans (15-13). A la represa, el Bordils va mantenir-se sempre dins del matx amb un encertat Sergi Mach (màxim golejador) però semblava que tot s'esfumava amb el 23-22 a dos minuts del final. Però aquest cop el tram final va somriure a l'equip bordilenc, que amb gols de Màrquez i Palahí van aconseguir donar la volta al marcador i sumar dos punts claus.

Palma del Río 23-24 Handbol Bordils

BORDILS: Jordi Gonzàlez i Joan Comas, porters; Sergi Mach (7), Xicu Reixach, Oriol Màrquez (2), Marc Prat (4), Arnau Palahí (4), David Masó, Joan Vilanova (1), Ferran Oliver (1), Ignasi Moreno (2), Jairo Montes, Ferran Pou, Xavier Montero (2) i Adrià Fornés (1).

El Lanzarote de Jordi Lluelles sorprèn el Barça B

El Barça B va anar sempre a remolc del Ca'Mario Lanzarote de Jordi Lluelles, que va anar començar amb un parcial de 6 a 0 i va anar sempre per davant al marcador. Tot i això, el Barça va refer-se i al descans el matx s'havia igualat (13-11).

A la segona meitat, el Barça va arribar a posar-se a un sol gol, però de nou els canaris van obrir el marcador fins el 17-12 cosa que va provocar un temps mort del tècnic blaugrana. L'equip català va intentar la remuntada, però en els moments claus va topar-se amb l'encert del porter local Dzmitry Patotski.

Ca'Mario Lanzarote 34-29 FC Barcelona B

BARÇA B: Herms, Forns i Pérez, porters; Suárez-Pumariega, Andrei (1), León (3), Amigó, Tremps (7), Manzano (7), Oliveras (1), Vaquer (2), Sancho (3), Estepa, Diocou (4) i Pascual (1).

Entrevistes