updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Cara pel Barça B i creu per al Bordils

Decepció a Bordils, però toca mirar endavant Foto: @handbolbordils Decepció a Bordils, però toca mirar endavant

Els dos equips catalans tenen dos partits molt atractius a casa en la novena jornada de lliga. Més tranquil per al barça B tot i que rep el segon classificat i amb més pressió per al Bordils, tot i que rep a un equip al qual va derrotar a la Copa.

Gran exhibició del filial blaugrana

El Barça B va superar en un gran partit a l’Antequera, segon classificat i ex-Asobal, amb una nova exhibició golejadora de Joan Amigó i Pere Vaquer que segueixen en ratxa.

8 gols de Pere Vaquer i 10 de Joan Amigó

FC Barcelona B 35-31 Los Dólmenes Antequera

BARÇA B: Jorge Pérez, Guillem Herms i Gerard Forns, porters; Suárez, Andrei (2), Adrià León (1), Joan Amigó (10), Víctor Tremps (2), Roger Manzano (2), Pau Oliveras (3), Pere Vaquer (8), Jordi Sancho (1), David Estepa (2), Diocou (4), David Roca i Àlex Pascual.

Derrota contra un equip al que s'havia superat

Els bordilencs rebien aquest dissabte al Torrelavega, un equip al qual ja havien superat a casa (28-23) en la primera ronda de la Copa del Rei a finals de setembre. aquest cop, però un mal final de partit va condemnar els de Sergi Catarain a una nova derrota que fa mal ja que manté l'equip a la cua de la taula.

Veient el resultat final sembla que fos un matx dels que tenen poca història, però res d'això. El públic –que com sempre va animar fins el final– gaudia de valent quan a falta de vint minuts el marcador estava igualat a 14. Però a partir de llavors la cosa es va començar a torçar i al final l'equip va acabar cedint de manera clara Tocarà refer-se a Palma del Río, a la pista d'un exAsobal que ara mateix és rival directe per la permanència.

Handbol Bordils 20-28 Torrelavega

HANDBOL BORDILS: Jordi González i Joan Comas, porters; Mach (5), Xicu Reixach, Oriol Márquez (2), Marc Combis (1), Marc Prat, Arnau Palahí (3), David Masó (1), Joan Vilanova, Oliver (1), Ignasi Moreno (4), Jairo Montes (2), Robert Hospital (1) i Fornés.

L'equip va rebre el suport de Pau Campos, que va fer aquest tuit:

Entrevistes