updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Cara i creu en finals d'infart per Barça i Bordils

Resum #DHPlata: Cara i creu en finals d'infart per Barça i Bordils @roisanchezs

Cara i creu amb triomf i derrota per la mínima per a Barça B i Bordils, en dos partits que van acabar amb dos llançaments des de l'extrem dret que no van acabar amb gol.

El Barça B guanya per la mínima i ja és cinquè

El Barça B va aconseguir un triomf de prestigi i molt lluitat contra un Amenabar Zarautz que arribava a la Ciutat Esportiva amb un punt més que el conjunt de Roi Sánchez, però que va caure per la mínima malgrat fregar l'empat en el darrer instant com podem veure en aquest vídeo penjat a twitter (via ).

El matx va ser un estira i arronsa constant entre dos equips amb jugadors de gran projecció. Al descans un mínim 12-11, i a la represa tot va seguir igual fins que els blaugranes van agafar tres gols de marge a falta de quatre minuts (27-24). Però els bascos van fer el 28-27 a falta de 40 segons i van robar la pilota, poden preparar amb un temps mort el darrer atac que hem vist en el vídeo superior.

Destacar el gran partit dels barcelonistes Joan Amigó i Pere Vaquer, amb 8 gols cadascun.

FC Barcelona B 28-27 Amenabar Zarautz

BARÇA B: Gerard Forns, Guillem Herms i Jorge Pérez, porters; Suárez, Andrei (2), León, Joan Amigó (8), Víctor Tremps (3), Roger Manzano (2), Pau Oliveras, Pere Vaquer (8), Jordi Sancho (1), David Estepa (2), Diocou (1), David Roca (1), Àlex Pascual.

El Bordils frega l'empat a Lanzarote

El Bordils va caure per la mínima a la pista del Ca'Mario Lanzarote entrenat pel català Jordi Lluelles. Un partit dominat pels locals, però en el que els bordilencs van estar a punt d'aconseguir un punt d'or a l'últim instant.

Curiós que es fregués l'empat en un partit que només va veure un avantatge català amb el 0-1 inicial. A partir d'allà els de Sergi Catarain van anar a remolc d'un conjunt canari que va tenir en el porter bielorús Dzmitry Patotsky la seva gran estrella i que els va permetre marxar al descans guanyant de tres gols (13-10).

A la represa els locals van arribar a guanyar de 6 (18-12), i semblava que ho tenien fet amb el 25-21. Però la pressió dels catalans els va permetre posar-se 25-24 i amb pilota final per empatar. Però el darrer llançament des de l'extrem dret de Fornés va topar amb l'heroi del partit, el porter Patotsky.

Lanzarote 25-24 Handbol Bordils

HANDBOL BORDILS: Jordi González i Joan Comas, porters; Mach (5), Reixach, Márquez (1), Prat (5), Palahí (6), Masó (2), Vilanova (1), Oliver (1), Moreno (1), Montes, Montero (1), Hospital i Fornès (1).

Entrevistes