updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Barça B rep un rival complicat i el Bordils visita el Lanzarote de Lluelles

Vuitena jornada de Plata amb dos partits força complicats per als dos equips catalans que vénen de perdre de forma ajustada en la 7a jornada.

FC Barcelona B - Amenabar Zarautz, dissabte 16:30 hores

El Barça B rep un equip basc que normalment estava a la zona baixa però que aquesta temporada està fent una bona campanya. Però sobretot basada en el seu bon rendiment a casa. Com a visitant només ha pogut guanyar a Bordils, això sí de forma clara (22-30).

L’equip de Zarautz és l’equip menys golejat de la Divisió Plata amb 23’7 gols encaixats de mitjana per partit. Els seus principals referents en atac són Ohian Balenciaga (25 gols) i Mikel Martínez (22).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Barcelona B

7

195

193

P

G

G

E

P

Amenàbar

8

173

166

P

G

G

P

G

Lanzarote - Handbol Bordils, dissabte 20 hores

Els bordilencs es desplacen a les Canàries per enfrontar-se un equip contra el qual havien jugat fa uns anys a 1a Estatal una temporada en la qual l’equip del Lanzarote va jugar al grup català. Va ser la temporada 2004-05 i el resultat va ser de 28-19.

El Lanzarote –que recordem que està entrenat pel català Jordi Lluelles– ha guanyat només un partit a la seva pista (Ikasa Madrid), però després ha perdut contra el Nava i el Sinfín. Això sí, en els seus dos darrers desplaçaments ha tret els dos punts guanyant a la complicada pista de l'Agustinos d’Alacant i a la del Cisne de Pontevedra. Els seus màxims golejadors són Javier García López (34) i Andrei Vakhnovich (27).

Aquí podem escoltar una entrevista que li van fer a lluelles aquesta setmana a Ràdio Marca i on valora positivament la millora del seu equip

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Lanzarote

12è

6

173

184

P

P

G

P

G

Bordils

15è

3

174

194

P

P

G

E

P

Entrevistes