updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils ho frega, però acaba cedint davant el Guadalajara

El Bordils va plantar cara al tercer d'Asobal Foto: @handbolbordils El Bordils va plantar cara al tercer d'Asobal

Bordils va tornar a viure un gran partit de la Copa del Rei amb la visita del tercer classificat de l'Asobal, que va haver de suar per superar els bordilencs.

HANDBOL BORDILS 26-30 BM GUADALAJARA

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzàlez i Joan Comas, Sergi Mach (5), Francesc Reixach (3), Oriol Márquez (4), Marc Combis (3), Arnau Palahí (3), David Masó (2), Joan Vilanova, Ignasi Moreno (4), Jairo Montes (1), Karl Bogo, Ferran Pou, Xavier Montero, Robert Hospital (1).

BM GUADALAJARA: Eceolaza, Mellado (1), Lucas Benedito (5), Chema Márquez (4), Montoya (2), Vidal (3),  Bozalongo (3), Fuentes (2), Moya (4), Javier García (3), Sedano, Celada (1), Valles (1), Gómez Casanovas i Simón.

L'Handbol Bordils va fer un gran partit davant el BM Guadalajara, el tercer classificat de la Lliga Asobal, però finalment no va poder donar la gran sorpresa tot i que la va fregar.

Després d'un bon inici bordilenc (5-4 als 10'), l'equip manxec es va posar per davant i va manar durant la resta de la primera part per arribar la descans amb avantatge de tres gols (11-14).

A la represa els bordilencs van treure tot el seu punt d'honor i de seguida van empatar (17-17 als 5') i fins i tot es van posar per davant en algun moment, però això va fer despertar el millor joc de l'equip visitant que va imposar el seu superior potencial en els darrers cinc minuts de partit. No cal dir que el públic va agrair el gran esforç de l'equip blanc i verd amb una gran ovació. No n'hi havia per menys.

NOTÍCIA TV GIRONA

Resum / FB Handbol Bordils

Entrevistes