updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: El Bordils no acaba de trobar el camí a la lliga

Resum #DHPlata: El Bordils no acaba de trobar el camí a la lliga Foto: @HandbolBordils

Els dos equips catalans juguen a casa per intentar trencar la mala ratxa en la lliga de Plata.

Handbol Bordils 22-30 Amenabar Zarautz

Després del triomf a la Copa del Rei davant el Torrelavega, un equip que portava dues victòries a la lliga, els bordilencs van tornar al camí de les derrotes i són a la cua de la Divisió de Plata, igualats amb el BM Carabanvhel Madrid, sense haver puntuat encara.

L’equip basc de l’Amenabar de Zarautz va aprofitar el nerviosisme de l'equip de Sergi Catarain per fer-se amb els dos punts. L'inici de partit no va ser bo i els bascos es van posar per davant des del primer moment i el Bordils, amb molts problemes en atac, va anar a remolc fins el 10-16 del descans. 

A la represa els bordilencs es van arribar a posar a quatre gols però mai va haver-hi la sensació de poder remuntar. No hi havia manera d'aturar Balenciaga (8), Iraeta i Olaizola (6). En atac el més destacat va ser Arnau Palahí (5 gols).

Barça B 32-26 Sinfín Santander

Sí que es va retrobar amb el triomf el Barça B de Roi Sànchez davant l'equip santanderí, baixat d'Asobal, al qual va superar amb solvència.

L'equip blaugrana va marcar territori a la defensa i al descans dominava per 13-10. Va continuar la mateixa tònica a l'inici de la 2a part i la diferència en el marcador va pujar als 6 gols (20-14). I quan els visitants es van acostar a tres, de nou la maquinària blaugrana va funcionar a la perfecció per acabar guanyant de sis gols.

Junt amb la bona defensa i la porteria, van destacar Pere Vaquer (8 gols), Aleix Gómez i Pau Oliveras (6).

Entrevistes