updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Barça B i Bordils cauen contra els colíders

El gironí Natan Suarez celebrant un gol Foto: Agustinos Alacant El gironí Natan Suarez celebrant un gol

Els dos equips catalans es desplaçaven a dues pistes complicades, on els reben dos dels equips que figuren al grup capdavanter que els van acabar superant.

Agustinos Alacant 37-34 FC Barcelona B

Els Barça B Roi Sànchez va topar-se amb un equip debutant però en dinàmica guanyadora i amb la moral pels núvols: l'Agustinos d'Alacant on hi juguen els gironins Natan Suàrez i Dídac Villar, que van fer un gran partit amb 8 i 5 gols respectivament.

Des de l'inici els locals van creure amb la possibilitat de tombar el conjunt blaugrana i al descans ja guanyaven 19-15 en un partit frenètic. A la represa, el Barça va seguir sempre a remolc i només la final va poder ajustar el marcador però sense optar en cap moment a la remuntada. El millor dels blaugranes va ser Pere Vaquer amb 8 gols, mentre que el màxim golejador del matx va ser el local Ignacio Miravalle amb 10 gols.

Gràcies a aquest triomf l'Agustinos d'Alacant segueix coliderant la classificació, juntament amb BM Cisne, amb 6 punts de 6 possibles

Cisne Pontevedra 36-28 Handbol Bordils

Els bordilencs no van poder sumar els primer punts de la temporada a Galícia. Els de Sergi Catarain sabien de la dificultat de sumar a la pista del Cisne –equip que havia sumat els quatre punts en joc– i tot i que viatjaven amb il·lusió van veure com des de l'inici els locals agafaven la iniciativa.

El conjunt gallec ja havia obert el marcador al descans (18-13) i van seguir controlant perfectament la situació a la represa. Tot i la derrota, cal destacar el bon partit d'Arnau Palahí, amb 8 dianes, i Jairo Montes (6).

Entrevistes