updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: El doblet… és de derrotes

El Bordils no es va poder estrenar a casa Foto: @handbolbordils El Bordils no es va poder estrenar a casa

Els dos equips catalans buscaven el primer doblet de la temporada… però aquest doblet va ser de derrotes.

Handbol Bordils 25–29 Sinfin Santander

Els bordilencs van patir la segona derrota de la temporada i per tant Sergi Catarain continua sense tastar el sabor del triomf a Plata. 

Els càntabres van començar amb un parcial de 0-4 i els gironins ja van anar sempre a remolc. Es van acostar amb una tímida reacció fins el 7-9, però al descans el forat s'havia obert fins als 7 gols (9-16). A la represa els bordilencs tot el que van poder acostar-se van ser fins a 3 gols i mai va donar sensació que poguessin remuntar.

Per l'equip local el màxim golejador va ser Oriol Màrquez amb 8 gols i pels visitants Vallés amb 9 gols i Kasumovic amb 6.

Resum del partit @handbolbordils

FC Barcelona B 23–30 Nava

Els segovians van sorprendre l'equip blaugrana i se situen en el grup capdavanter de Plata. L'equip de Roi Sànchez semblava portar el partit controlat (10-7 als 20'), però un parcial de 0-6 va capgirar la situació, i al descans els visitants dominaven 12-15. A la represa el Barça B sempre va anar a remolc i el Nava va obtenir un triomf força còmode, demostrant que pot ser un dels equips forts de la lliga.

Per l'equip visitant va brillar Agustín Casado amb 8 gols i pels locals Pere Vaquer amb 7 va ser el màxim golejador.

Entrevistes