updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: El Bordils cau per la mínima a Alacant i el Barça B comença fort a Gijón

Una imatge de l'Agustinos-Bordils Foto: Agustinos Alacant Una imatge de l'Agustinos-Bordils

Triomf del Barça B i derrota mínima del Bordils en l'inici de la Divisió d'Honor Plata Masculina 2017-18.

Agustinos Alicante 22-21 Handbol Bordils

AGUSTINOS: Padilla, Montoya (8), Martínez, Stankovic (1), Natan Suàrez (4), Miravalle, Bernabeu (2), Dídac Villar (2), Soriano, Muñoz, Moll (2), Bueno, Recio (3), Trigo, Martin i Cardenal.

HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzàlez i Joan Comas, porters; Sergi Mach (7), Xicu Reixach, Combis (3), Prat (1), Palahí (1), Masó (2), Vilanova (1), Oliver, Ignasi Moreno (4), Jairo Montes (2), Bogo, Pou i Hospital.

El Bordils de Catarain no va poder estrenar-se amb victòria tot i lluitar de valent a la pista d'un ambiciós Agustinos, que va tenir en els gironins Natan Suàrez i Dídac Villar a dos dels seus jugadors destacats. Els bordilencs van refer-se d'un mal inici, i van arribar a posar-se dos amunt (8-10), però un mal final de primera meitat va fer que tornessin a cedir la iniciativa (12-10).

Tampoc va començar bé l'equip català a la segona meitat i els locals van aconseguir marxar de cinc gols (16-11 ). Però empesos pels gols de Sergi Mach i Marc Combis, els bordilencs van reaccionar amb un 0 a 5 que empatava el matx a menys d'un quart d'hora pel final. Però els locals van tornar a agafar de seguida tres gols de marge, i van saber gestionar les petites rendes fins el final per aconseguir la seva primera i celebrada victòria a la categoria de plata.

Covandoga Gijón 22–30 FC Barcelona Lassa B

BARÇA B: Jorge Pérez, Guillem Herms i Garard Forns, porters; Ramon Suárez, Iosif Andrei, Adrià León (3), Joan Amigó (6), Roger Manzano (7), Pau Oliveras (4), Diocou, Pere Vaquer (8), Jordi Sancho (1), David Estepa i Àlex Pascual (1).

El Barça B va estrenar l'etapa Roi Sànchez amb un triomf més que convincent a la pista del Covadonga de Gijón. La primera meitat va ser molt igualada (11-12), però a la represa els barcelonistes van anar obrint el marcador a poc a poc amb uns encertats Pere Vaquer (8 gols), Roger Manzano (7) i Joan Amigó (6). Un bon inici per un conjunt força renovat.

Villa de Aranda 27-23 Ca Mario Lanzarote

El conjunt canari, entrenat pel català Jordi Lluelles, va començar amb derrota però mostrant una bona imatge en una pista que les últimes temporades havia estat territori Asobal.

Entrevistes