updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la Plata: Bordils a Alacant i Barça B a Gijón

Els dos equips catalans Foto: @handbolbordils Els dos equips catalans

Barça B i Bordils seran altra vegada els dos únics equips catalans a la sortida de la Divisió d'Honor B, ja que el Granollers B tot i haver assolit l'ascens va decidir renunciar-hi.

Comença la categoria de plata, amb la presència de dos equips catalans: el FC Barcelona B i l’Handbol Bordils. Respecte a la temporada passada han desaparegut Teucro i Zamora pel seu ascens a Asobal i Cajasur Córdoba, Tolosa i Gijón Jovellanos pel seu descens. Apareixen com equips nous Villa de Aranda i Sinfín Santander pel seu descens i l’Agustinos d’Alacant, Los Dólmenes d’Antequera i Lanzarote –entrenat pel català Jordi Lluelles– pel seu ascens (aquest últim equip agafant la plaça del Granollers B).

Agustinos Alacant - Handbol Bordils, diumenge 10 setembre 12:30 hores

L’Handbol Bordils es desplaça a la pista de l’Agustinos d‘Alacant un dels equips que ha pujat i on es trobarà amb dos coneguts com són Natan Suàrez, que ha arribat allà procedent de la UE Sarrià, i Dídac Villar, de la pedrera de l’Handbol Fornells i també exsarrianenc, i que va col·laborar en l’ascens, com abans ho havia fet amb els de Benidorm i Bidasoa (en vam parlar fa poques setmanes aquí).

L’Handbol Bordils, que va quedar 10è la temporada passada amb 25 punts, com se sap estrena entrenador, després que Pau Campos hagi marxat a Romania. El nou tècnic serà Sergi Catarain que en els darrers temps ha estat fent d’entrenador del Garbí de Palafrugell, on treballa de mestre.

Covandoga Gijón – FC Barcelona Lassa B, dissabte 9 a les 20 hores

Per la seva part el FC Barcelona es desplaça a Astúries per enfrontar-se a un habitual de la categoria com és el BM Covadonga de Gijon. La temporada passada el Barça B va acabar en 3r lloc amb 43 punts i els asturians van fer també una bona campanya acabant en 7è lloc amb 34 punts.  En les dues darreres temporades la victòria va ser per a l’equip asturià, en ambdós casos per la mínima: per 26-25 la passada, i per 24-23 en l’anterior.

L'equip blaugrana també estrena tècnic, en la figura del gallec Roi Sánchez, que explica les seves sensacions a Barça TV.

Entrevistes