updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Ja tenim calendari de #DHPlata amb el Lanzarote al lloc del Granollers B

Bordils seguirà gaudint de partits de Plata Bordils seguirà gaudint de partits de Plata

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer el calendari de la Divisió de Plata masculina que un any més comptarà amb dos equips catalans, el Barça B i l'Handbol Bordils.

No hi serà en canvi el Granollers B que, tot i l'ascens esportiu, continuarà un any més a la 1a Estatal seguint amb Sergi Pozo a la banqueta d'un equip amb una plantilla molt renovada. El lloc de l'equip vallesà l'ocuparà el Ca'Mario Lanzarote, equip amfitrió de la fase d'ascens que van guanyar els granollerins. Cal destacar que l'equip canari, encara sense saber si podria jugar a Plata, va fitxar a l'entrenador català Jordi Lluelles per fer-se càrrec de l'equip i de la direcció esportiva del club. En parlarem amb ell els pròxims dies.

Canvis a les banquetes dels equips catalans

Seguint parlant de banquetes, aquesta serà una temporada amb importants novetats als dos equips catalans de Plata que canviaran enguany els seus entrenadors. El conjunt blaugrana ha fitxat per dues temporades a Roi Sánchez que ara mateix era entrenador ajudant al Hannover alemany. El tècnic gallec agafa el relleu de Lorenzo Rueda, entrenador que després de la seva gran tasca al filial blaugrana agafarà les regnes del Sant Martí Adrianenc de 1a Estatal en busca d'un ascens que van tenir tan a prop.

L'Handbol Bordils, per la seva banda, ha confiat en Sergi Catarain per cobrir la baixa de Pau Campos que com ja vam comentar marxa al CSM Bucarest. El fins ara tècnic del Garbí de Palafrugell de 1a Catalana fa el salt a la categoria de Plata amb moltes ganes i la convicció ferma de seguir apostant per la gent de la pedrera.

Entrevistes