updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: La Roca es juga "la Plata" a Pontevedra

El Pavelló del Cisne estarà a rebentar Foto: Club Cisne Balonmano El Pavelló del Cisne estarà a rebentar

Ja només queda una jornada i tot l'interès català se centra en el que faci el BM La Roca, que el dissabte té un partit a "vida o mort" a Pontevedra.

Cisne - BM La Roca, dissabte a les 19h

L’equip roquerol arriba a la darrera jornada en situació crítica ja que no guanya des del 6 de febrer quan va derrotar l’Antequera per 27-23. Després ha patit cinc derrotes fora de casa, i dues derrotes i tres empats al seu pavelló. De moment ha salvat el primer K.O. gràcies a que la desaparició del BM Aragón fa que només baixin dos equips, però aquest dissabte s'ho juga en un altre partit a "vida o mort" a la pista del Cisne a Pontevedra.

El tècnic Guillem Estapé, que el passat dissabte ja es va acomiadar emocionat de la seva afició, deia que l'equip ha agafat una mala dinàmica de resultats, que l'equip està bé, entrena bé, però que quan les coses es comencen a torçar ja costa molt redreçar-les. Esperem que a terres gallegues retorni la tranquil·litat davant un equip que està en la mateixa situació… o una mica pitjor ja que l'empat no li val. La victòria per qualsevol tempteig sí ja que va guanyar a La Roca per 27-32.

Àlex Chan en acció davant el Barça B (Foto: Club Cisne Balonmano)

L'equip del Cisne a casa seva només ha guanyat tres partits (Alcobendas, Academia Octavio i Nava) i n'ha empatat tres més (Covadonga, Zamora i Barça B). El Bordils hi va guanyar per 26-27. En el darrer partit jugat a casa seva van empatar a 33 gols davant el Barça B.

L'equip roquerol fora de casa només ha fet tres punts amb victòria a Antequera i empat a la pista del Nava, i la resta (12 partits) són derrotes.

Com es pot veure el balanç de gols marcats i encaixats pels dos equips és molt semblant i és evident que el factor pista podria decantar el matx cap als gallecs… però l'esperança és la darrera cosa que es pot perdre.

Els principals referents de l'equip local són Guille Rial (145 gols i 7 gols en el darrer partit), Àlex Chan (104 gols i 5 gols contra el Barça B) i Iago Cuadrado (84).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Cisne

15

14

775

875

P

P

E

P

E

BM La Roca

14

16

771

856

E

P

P

P

P


Imatges del partit de la 1a volta a La Roca de lajornadadelvalles.cat

Amenàbar Zarautz - Bordils , dissabte 19 h

Partit sense massa transcendència ja que els dos equips han aconseguit la permanència fent un molt bon final de campionat.

La temporada 2013-14 l'equip de Pau Campos va acabar 11è amb 28 punts, la temporada passada va acabar un lloc més amunt (10è) amb tres punts menys (25) i aquesta temporada té quasi assegurada la seva millor classificació ja que és 8è amb 24 punts i el podrien superar Covadonga (23) i Antequera (22), però encara que el Bordils perdés a Zarautz els dos equips no ho tenen fàcil per sumar davant Barça B i Valladolid.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amenàbar Zarautz

11

20

726

841

G

G

G

G

P

Bordils

8

24

782

812

G

E

G

P

G

 

Imatge del partit de la 1a volta a Bordils

Covadonga - FC Barcelona Lassa B, dissabte 19 hores

Cap transcendència tampoc en el partit que el Barça B juga a Xixón, com a molt millorar una plaça si el Zamora punxa davant el Bidasoa.

L'equip blaugrana empitjora respecte al que havia fet les dues temporades anteriors ja que havia estat campió la 2013-14 amb 45 punts i tercer la temporada passada amb 44 punts, però de tota manera ha estat una molt bona campanya de l'equip de Lorenzo Rueda que intentaran culminar guanyant el darrer partit en la que seria la seva 13a jornada consecutiva sense perdre, fet que demostra el progrés de l'equip a la segona volta.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Covadonga

9

23

741

783

P

E

P

G

P

FC Barcelona B

5

41

879

794

G

G

E

G

G

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes