updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Bordils i La Roca reben dos equips de la zona alta

El Bordils i el BM La Roca tindran dos rivals durs Foto: Cathandbol (Arxiu) El Bordils i el BM La Roca tindran dos rivals durs

Queden només 8 punts per disputar i aquest cap de setmana hi ha una jornada molt important per a Bordils i La Roca, on les aficions respectives han de donar suport als seus equips davant rivals de la zona alta de la taula.

Bordils – Alarcos Ciudad Real, dissabte 17 h

L’equip bordilenc, en un horari poc habitual, busca dos punts que els apropin més a la permanència. Recordem que baixen tres equips i que el Bordils ara mateix té 5 punts sobre el tercer per la cua (Nava) i 4 sobre els altres dos equips següents (La Roca i Zarautz). Els bordilencs tenen el golaverage guanyat a Nava i La Roca, però encara ha de jugar el segon partit contra l’Amenabar. Per tant si guanyen estaran ja salvats en el cas que perdin La Roca o Nava, però si el que perd és l’equip basc encara no ho podran assegurar, tot i que ho tindrien molt a l’abast.

Imatge del partit de la 1a volta al Quijote Arrena

El seu rival per la seva part encara lluita per entrar al “play-off” d’ascens ja que lluita per la plaça que queda pendent amb el Juanfersa. L’equip manxec fins ara ha guanyat quatre partits fora de casa a les pistes d’Amenabar, Cisne, Academia Octavio i Nava i va empatar a La Roca i a la pista del Covadonga. Els seus jugadors més destacats en atac són Franscisco Vidal (124 gols), Nelson Espino (122) i Antonio Pérez de Simon (106). Sota pals destaca Jorge Villamarín.

A la primera volta a Ciudad Real el Bordils va perdre per 33-28.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

9

20

704

726

P

E

P

G

E

AlarcosCiudadReal

7

28

743

741

P

P

G

E

G 

BM La Roca - Zamora, dissabte 20:30 h

L’equip roquerol no guanya des del 6 de febrer davant l’Antequera i d’això ja fa per tant quasi tres mesos. Els de Guillem Estapé han de sortir a mossegar per trencar aquesta ratxa i per tal que aquests dos punts es quedin a casa.
S'ha de dir que els dos equips aquesta temporada ja es van enfrontar a La Roca en Copa del Rei, amb derrota local per 28-32, i que a la primera volta a Zamora el resultat també va afavorir clarament els de color festuc per 27-19.

Imatge del partit de Copa entre els dos equips

Però el pitjor és que el rival, que té el “play-off” d’ascens assegurat i que era l’equip que tenia la millor defensa del grup, darrerament ha patit una forta davallada, amb quatre derrotes seguides, i també vindran amb ganes de retrobar-se amb la victòria. Fins ara han aconseguit 8 victòries fora de casa i 2 empats i només han perdut a Irun, Valladolid i Zarautz.
El principal referent ofensiu del Zamora és Octavio Magadán (152 gols), junt amb Diego Cristian Reyes (96), Luís Cano (69) i Jorge Martín (68), amb un gran porter com Leo Maciel sota pals.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

BM La Roca

12

16

692

770

P

E

P

E

P

Zamora

4

37

674

621

G

P

P

P

P

Cisne - FC Barcelona Lassa B, dissabte 18 h

L’equip de Lorenzo Rueda juga a Pontevedra davant d’un equip en zona de descens i intentant fer un favor als dos equips catalans que lluiten per evitar el descens i aconseguir la desena setmana seguida d'imbatibilitat.

El Barça B és el segon equip que més gols ha fet, amb una mitjana de 30 gols per partit, que és la mateixa de gols rebuts per l'equip gallec i a la primera volta va dominar de forma contundent per 43-21. Per tant sembla lògic pensar que els dos punts haurien de venir cap a Catalunya. 

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Cisne

15

12

687

783

P

P

G

P

P

FC Barcelona

5

36

782

707

G

G

G

G

G 

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes