updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Barça B rep un dels aspirants a l'ascens

El Barça B rep la millor defensa de la lliga de Plata Foto: zumosolars.com El Barça B rep la millor defensa de la lliga de Plata

Es va acostant el final, queden només 10 punts per disputar i aquesta setmana només el Barça B juga a casa rebent un dels aspirants a l’ascens.

FC Barcelona Lassa B – Palma del Río, dissabte 18 h

L’equip de Lorenzo Rueda tercer millor atac de la lliga té una dura prova davant l’equip menys golejat de Plata (només 23 gols de mitjana encaixats), que s’ha situat en el segon lloc, i té el “play-off” assegurat però intentarà mantenir aquesta posició per tenir un encreuament més fàcil.
Però l’equip blaugrana està en bona ratxa (porta cinc victòries seguides i en les últimes 8 jornades només ha cedit un punt) i després d’haver tombat el Bidasoa vol derrotar un altre candidat a l’ascens.

Està clar que el més destacat de l'equip andalús és la defensa, però en atac tenen referents importants com Agustín Casado (148 gols) i Jesús Morales (136).

La temporada passada la victòria va ser per a l’equip blaugrana per 24-23 i a la primera volta la victòria va ser per als andalusos per 28-24.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

FC Barcelona

5

34

750

679

G

G

G

G

G

Palma del Río

2

43

677

575

G

P

G

G

G

 

L'equip cordovès després de la victòria sobre l'actual líder (cordobadeporte.com)

Covadonga- Bordils, dissabte 21:15 h

L’equip bordilenc va haver de patir davant l’Alcobendas però va acabar guanyant i trencat una mala ratxa de quatre partits sense guanyar. Ara visiten l’equip asturià que està un punt per sobre. Tots dos equips tenen la permanència força ben encarrilada però busquen els punts que els la podria donar matemàticament aquesta setmana.

L’equip asturià ha perdut la meitat dels partits que ha jugat a casa seva aquesta temporada i el Bordils busca el segon triomf fora de casa ja que només ha pogut guanyar a la pista del Cisne. A la primera volta el resultat va ser d’empat a 25 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Covadonga

8

20

637

667

G

P

P

G

P

Bordils

9

19

678

700

P

P

E

P

G

Atlètico Valladolid - BM La Roca, dissabte 20 h

L’equip roquerol ho té malament per sumar aquesta jornada ja que visita el líder, un equip que va apropant-se al retorn a la Lliga Asobal, amb quatre punts d’avantatge a falta de 10 per jugar. I de ben segur ells, que porten 10 victòries consecutives, ja compten amb aquest dos. L’equip de Guillem Estapé estarà pensant en compromisos més assequibles però ha d’anar a donar bona imatge i intentar posar en problemes l’equip val·lisoletà que només ha cedit un punt a casa seva en tota la temporada davant el Palma del Río.

A la primera volta es van imposar els castellans per 30-35 igual que la temporada passada en que van guanyar per 31-25.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Valladolid

1

47

753

603

G

G

G

G

G

BM La Roca

12

16

672

734

E

P

E

P

E

Imatges de la victòria dels de Pucela sobre el Bidasoa

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes