updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Partit important al Blanc-i-Verd de Bordils

Els aficionats han de donar suport als seus jugadors Foto: Cathandbol Els aficionats han de donar suport als seus jugadors

A la categoria de Plata es recupera part de la 15a jornada (l’última de la primera volta) ajornada el dia 9 de gener i això fa que Barça B i Bordils tinguin partit, però no el BM La Roca que aquell dia ja va jugar.

Bordils – Amenabar Zarautz, dissabte 20 h

L’equip bordilenc té un partit gairebé transcendental de cara a obtenir la permanència a la Divisió Plata ja que rep l’equip que ocupa la tercera plaça per la cua, la primera de descens, que està 5 punts per sota i obtenir una victòria li signi ficaria deixar-lo a 7, i aquest seria un avantatge molt important a falta de 14 punts per jugar.

L’equip basc fins ara només ha guanyat a la pista del Cisne, el penúltim classificat, i ha empatat a la de l’Alarcos de Ciudad Real, per tant sembla un rival apropiat per poder sumar els dos punts, sobretot si l’equip bordilenc pot disposar del seu principal puntal Nonó, que va patir una lesió en el partit de la setmana passada davant el Barça B.

La presència de Nonó, lesionat contra el Barça, seria important (imatge d'arxiu del partit de Copa contra Puerto Sagunto)

L'Amenàbar és el segon equip menys golejador de la categoria i per tant si la defensa bordilenca està a un bon nivell de ben segur el partit podrà encarrilar-se com els agrada, o sigui corrent al contraatac. Els principals puntals són David Aguirrezabalaga (de cognom ben conegut, i que ha fet 139 gols) i Ander Torriko (140). Entre els dos n'han fet quasi la meitat del seu equip.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

11

16

601

623

G

P

G

P

P

Amenàbar

14

11

546

652

P

P

G

P

P

 

Barça B - Covadonga, dissabte 16:30 hores

El Barça B està en bon moment i a part dels dols equips capdavanters, que s’estan disputant el primer lloc d’ascens directe, és el que ha fet més punts (11) en les cinc darreres jornades. Rep l’equip asturià del Covandonga que tot i està en zona intermèdia té la particularitat d’haver fet la meitat dels punts fora de casa i això fa que els de Lorenzo Rueda no es puguin confiar en absolut.

Però, d’entrada, només observant la diferència de més de 100 gols marcats per un i altre equip fa que l’equip blaugrana s’hagi de considerar favorit per sumar els dos punts en aquest partit que li donarien un pas més cap a la cinquena plaça, que és quasi el màxim al que pot optar aquesta temporada.

Els màxims golejadors de l'equip asturià són Samuel Pérez (89) i Miguel Paraja (85) i els veterans Carlos Maneul Rodríguez Prendes (78) i Víctor Àlvarez (68) i destaca la presència del porter Jorge Martínez. L'entrenador és Chechu Villaldea.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

FC Barcelona B

5

28

663

601

G

G

E

G

G

Covadonga

10

18

554

587

P

P

E

G

P

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes