updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El darrer derbi de plata de la temporada a Bordils

Prèvia #DHPlata: El darrer derbi de plata de la temporada a Bordils Foto: Twitter @handbolbordils

A la categoria de Plata es juga la 23a jornada, en la qual ens arriba el darrer derbi català de Plata de la temporada al pavelló Blanc-i-Verd de Bordils, on reben el Barça B, mentre que La Roca rep a la mateixa hora a l'Alcobendas.

Gran derbi al Pavelló Blanc-i-Verd: Bordils - Barça, dissabte 20 hores

El pavelló “Blanc-i-Verd” de Bordils acull el darrer derbi català de Plata de la temporada i de ben segur les grades estaran a rebentar donant suport a l’equip de Pau Campos, que continua buscant els punts que li assegurin la permanència (la temporada passada es va baixar amb 18), i si pot apropar-se als que va aconseguir la temporada passada, quan va arribar a 25, per acabar en el mateix desè lloc en que es troba situat ara.

Els visita l’equip de Lorenzo Rueda, sense cap mena de pressió, lluny dels de dalt (a més tampoc pot jugar fases d’ascens) i amb la permanència pràcticament assegurada, amb els 26 punts que té ara.

La temporada passada va guanyar l’equip blaugrana per 28-29 i fa dues el resultat va ser d’empat a 35 i els bordilencs volen donar una satisfacció a la seva afició amb la primera victòria davant els blaugrana, que ja van aconseguir la passada temporada a la Ciutat Esportiva. A la primera volta l’equip blaugrana es va imposar per 35-29.

Imatges de l'empat de fa dues temporades

Balanç dels dos equips, el Bordils com a local i el Barça B com a visitant

El Bordils ha jugat 10 partits com a local amb 6 victòries (La Roca, Juanfersa, Antequera, Nava, Octavio i Cisne), un empat (Covadonga) i 3 derrotes (Bidasoa, Valladolid i Palma del Rio).

El Barça B com a visitant ha jugat també 10 partits, amb 4 victòries (Juanfresa, Alarcos, Amenàbar i Nava), un empat (La Roca) i 5 derrotes (Alcobendas, Bidasoa, Valladolid, Zamora i Palma del Río).

BORDILS: Jordi Gonzàlez i Joan Comas porters; Eduardo Nonó (187 gols), Esteve Ferrer (52), David Masó (24), Joan Vilanova (9), Marc Prat (27), David Masmiquel (34), Ignasi Moreno (41), Josep Reixach (64), Francesc Reixach (21), Oriol Màrquez (38), Arnau Palahí (14), Dalmau Huix (32), Gerard Farrerons (41), Enric Pedraza (5).

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

10

16

21

576

588

G

G

P

G

P

FC Barcelona B

5

26

21

628

576

P

G

G

E

G

 

FC BARCELONA B: Francisco Revuelta i Xoan Manuel Ledo porters; Víctor Tremps (88 gols), Alvaro Pérez-Ortiz (57), Joan Amigó (57), Oriol Rey (13), Francesc Laliga (14), Francisco Javier Castro (72), Aleix Gómez (84), Matías Galán (19), Jordi Deumal (43), Adrià León (14), Ivan Cerezo (15), Martí Villoria (4), Daniel Dujshebaev (75), Gabriel Ceretta (38)

A La Roca reben un ex-Asobal: La Roca - Alcobendas, dissabte 20 h

L’equip roquerol ve de patir una derrota una mica inesperada a la pista del cuer, ja que després d’haver empatat davant el Barça B es confiava en poder tornar amb els dos punts de Galícia. Ara haurà d’esmenar-ho a casa, amb la seva incondicional afició donant-li suport, davant l’Alcobendas, un equip ex-Asobal i que encara té aspiracions de poder-se ficar al “play-off” d’ascens, ja que està a només 3 punts de l’Alarcos que ara mateix és el darrer equip que hi entraria, i que per tant vindran amb ganes de repetir la victòria assolida a la primera volta a la seva pista per 31-30, amb un gol aconseguit a falta de 20 segons, i la que van obtenir la temporada passada al pavelló roquerol guanyant també per la mínima per 23-24.

Però l’equip madrileny només ha guanyat a la pista de l’Acadèmia Octavio i ha empatat a la del Nava, o sigui dos equips en zona de descens. En la darrera jornada van guanyar a casa seva al Nava en el darrer segon (26-25).
Per tant sembla que l’equip de Guillem Estapé, si surt ben concentrat en defensa davant un equip que no té gran potència en atac, pot fer-se amb els dos punts.

Els principals referents de l'Alcobendas són Antonio Llopis (93 gols), Miguel Muñoz (78) i Hèctor Gonzàlez (74), i també hi juga el veterà pivot internacional Manuel Colón, en tasques defensives.

Imatge del partit de la temporada passada, amb Mario Martínez en acció (Foto: bmlaroca.cat)

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

BM La Roca

12

14

22

594

645

P

G

P

E

P

Alcobendas

9

18

22

539

580

G

P

P

P

G

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes