updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Barça B rep el Juanfersa i altres dos juguen fora

El Juanfersa Xixón rival del Barça B Foto: abgijonjovellanos.com El Juanfersa Xixón rival del Barça B

A la categoria de Plata es juga al 22a jornada, cosa que vol dir que encara falten 18 punts per disputar fins al final de la fase regular. 

Encara és viva la lluita pel primer lloc que dóna l’ascens directe entre quatre equips que pràcticament ja tenen assegurat el “play-off” que disputen del 2n fins el 5è, i queda una plaça més que ara mateix es disputen Ciudad Real i Juanfersa, tot i que si baden hi ha una sèrie d’equips que se’ls podrien tirar al damunt. Pel que fa al descens també hi ha una forta lluita entre un bon grapat d’equips entre els quals hi ha Bordils i La Roca.

Barça B – Juanfersa Xixón, diumenge 12 hores

L’equip de Lorenzo Rueda rep un dels equips que lluiten per ficar-se al “play-off” d’ascens, tot i que ha davallat molt i no ha conegut el triomf en les darreres quatre. És un equip que treballa sobretot en l’aspecte defensiu i veurem si són capaços de frenar el potent atac blaugrana, cosa que no van poder fer a la primera volta, ja que el Barça B es va imposar per 31-36.

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

Barça B

5

24

20

597

548

P

P

G

G

E

Juanfersa

7

20

20

521

496

G

P

P

E

P

Imatge del partit de la 1a volta a Xixón

Palma del Río- Bordils, dissabte 17 hores

El Bordils està en bon moment, però visita una pista molt complicada, amb un dels millors ambients de la categoria, però on el BM La Roca fa quinze dies va estar a punt de donar la sorpresa. Veurem si els de Pau Campos poden fer el mateix i amb èxit.

Tindran al davant la millor defensa de la lliga i per tant la possibilitat de triomf de ben segur passa per defensar a un gran nivell i córrer el contraatac. A la primera volta a Bordils el resultat va ser de 25-29. I la temporada passada 32-23.

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

Palma del Río

4

35

20

536

446

P

G

G

G

G

Bordils

9

16

20

549

560

P

G

G

P

G

Imatge del partit de la 1a volta, quan Marc Combis encara estava a l'equip (diaridegirona.cat)

Academia Octavio - La Roca, diumenge 12 h

L’equip roquerol visita la pista del cuer de la categoria en un bon moment i amb ganes d'acabar de donar l'estocada a un equip en situació força crítica. A la primera volta victòria roquerola en un dels partits més còmodes fins ara (29-19). La temporada passada victòria gallega per 30-28.

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

AcademiaOctavio

16

6

21

496

584

P

P

P

G

P

BM La Roca

12

14

21

567

617

G

P

G

P

E

- Imatges del partit de la 1a volta

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes