updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Tres partits molt complicats per als catalans

El Blanc-i-Verd s'ha de tornar a fer fort Foto: Cathandbol (Arxiu) El Blanc-i-Verd s'ha de tornar a fer fort

Jornada molt complicada per als tres equips catalans de Plata amb visita a Catalunya de dos equips que lluiten per l’ascens i desplaçament dels roquerols a la pista del líder. 

Bordils – Juanfersa Gijon, diumenge 12:30 hores

­­­­­­­A la primera volta l’equip de Pau Campos va rebre un dur correctiu en terres asturianes perdent per 33-20. De ben segur l’equip tècnic bordilenc haurà estudiat bé el rival per posar-li bons paranys per poder-lo derrotar al pavelló “Blanc-i-Verd” que ha de tornar a ser el de les grans ocasions.

L’equip xixonès, que és del club Agrupación Jovellanos, està situat en sisè lloc, però com que per sobre té el Barça B, ara mateix està en plaça de “play-off” d’ascens i vindrà a per totes, amb un equip que destaca per la seva defensa (només fa falta veure que allà el Bordils només va marcar 20 gols) que encaixa 24 gols de mitjana, i que va guanyar a La Roca per 17-20. A part d’aquest triomf també en té a les pistes de Covadonga, Amenàbar i Cisne, però va perdre a la pista del cuer i per tant també pot perdre a Bordils.
Possiblement el triomf local passarà per defensar molt bé i poder córrer el contraatac, la gran arma del Bordils.

A l’equip xixonès com a principals referents en atac tenim al veterà Pellitero (90 gols), Abel Serdio (70), Adrian Fernàndez i Rubén Río (64).

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

12

10

16

440

454

P

P

P

G

P

JuanfersaGijon

6

19

16

428

383

P

P

G

G

G

Plantilla del Juanfersa (Foto: abgijonjovellanos, Albert Azcárate)

Barça B - Zamora, dissabte 18 hores

Gran partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on l’equip de Lorenzo Rueda rep un equip molt sòlid que encaixa pocs gols, com ho demostra el resultat de la primera volta en que l’equip blaugrana va caure per 21-19.

Els zamorans estan en zona de “play-off” d’ascens i a només dos punts del líder per tant amb aspiracions encara d’assolir l’ascens de forma directa.
L’equip blaugrana, que només ha perdut davant Valladolid a casa, ha d’intentar imposar el seu ritme alt per evitar la segona derrota de la temporada a casa, davant un equip que només ha perdut a la pista del dos primers, a Irun i Valladolid.

Els principals perills de l’equip de Zamora en atac són Octavio Magadán que porta 118 gols i Miguel Camino (75).

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

Barça B

5

19

16

487

449

G

G

P

G

P

Zamora

3

28

17

441

392

G

G

P

G

G

Imatge del partit Bidasoa- Zamora (diariovasco.com)

Bidasoa Irun - BM La Roca, dissabte 19 hores

A la primera volta l’equip roquerol va plantar cara fins al final i només va cedir per un mínim 28-29. Ara, amb l’equip reforçat, i amb la moral que els haurà donat el triomf en el derbi van a terres basques a intentar donar la sorpresa, que és com s’ha de considerar el fet que l’equip de Guillem Estapé pugui puntuar a la pista del que és líder i màxim golejador del campionat, amb 30 gols de mitjana, els mateixos que encaixa l’equip roquerol, que haurà de defensar molt bé per poder sumar algun punt a l’històric Artaleku on fins ara l’equip de Bolea ha guanyat tots els partits

L’equip irundarra, que basa el joc en un bon treball col·lectiu, té com a principals perills els extrem Adrian Crowley (78 gols) i  Odriozola (66), i els primeres línees Azkue (73), Cristian Martínez (70), Mouriño (57) la pivot, i una bona porteria amb Zubiria i Dejanovic, i a més, a part d’aquest compta amb dos estrangers més (Davidovic i Brezbradica).

 

Lloc

Punts

Partits

GF

GC

Últims cinc partits

Bidasoa

1

30

17

506

405

G

G

G

P

G

BM La Roca

11

11

17

472

509

G

E

P

P

G


- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes