updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Cisne aixafa el BM La Roca a la segona part

El Cisne va remuntar a la segona part Foto: clubcisne.es El Cisne va remuntar a la segona part

Aquest cap de setmana es disputava una molt minsa part de la 15a jornada de la Divisió de Plata i només amb participació d'un equip català, el BM La Roca, que ha cedit a casa davant del Cisne i queda només dos punts per sobre de la zona de descens.

BM La Roca 27-32 Cisne

El BM La Roca no ha tingut un bon retorn després de festes i ha caigut derrotat davant un rival directe com és el Cisne pontevedrès, un equip que ara passa per damunt de l'equip roquerol, que veu la zona de descens a només dos punts i amb diversos equips que el podrien passar quan juguin el partit que han ajornat aquesta setmana.

Semblava una bona ocasió per obrir forat respecte a la zona baixa i la primera part ha confirmat aquesta impressió, ja que després d'uns inicis igualatrs, l'equip de Guillem Estapé va anar obrint forat (11-6), una diferència que es va mantenir fins que faltaven quatre minuts (14-9). Però en el tram final, i amb dos gols dintre del darrer minut, l'equip gallec, amb un Vidal inspirat, va reduir fins un ja més preocupant 15-13.

I a la represa tot va canviar, l'equip local va deixar de fer el que havia fet bé i els gallecs es van anar animant veient que se'ls posava a tret l'obtenció de la primera victòria fora de casa, on fins ara no havien ni tan sols puntuat. Després del primer gol de Vaquer, els visitants van fer un parcial de 0-7 enmig del desconcert local, fins posar el marcador en 16-20. I a partir d'aquí l'equip local ja va anar a remolc sense poder aturar en defensa a Gil i Pombo (7 gols cada un) i, amb la diferència oscil·lant sempre entre els 4 i els 6 gols, mai va donar la sensació de que l'equip local pogués remuntar.

BM LA ROCA: Pere Gesa i Pau Puget porters; Altés, Capdevila (1), Catafal (1), Félez, Galán (2), Luque (5), Montserrat, Morales (6), Vaquer (3), Pau Pérez (7), Puig (1), Salado, Marc Sànchez i Gascón (1).

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #DHPlata

Entrevistes