updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Barça B visita Bordils

A Bordils ja hi han vist passar el Barça Foto: Bernat Casero | Waytic.cat A Bordils ja hi han vist passar el Barça

Després del fatal cap de setmana passat en que els tres equips catalans i també el Maristes Algemesí van perdre, arriba una jornada que ens porta dos grans partits.

Derbi català a Bordils

En primer lloc a Bordils tenim derbi català ja que al Pavelló Blanc-i-Verd reben el Barça B dissabte a les 20 hores. Com ja hem dit els dos equips vénen de perdre i busquen canviar la trajectòria.

A la primera volta a la Ciutat Esportiva la victòria va ser per al Bordils per un mínim 25-26 i ara els bordilencs busquen repetir la gesta per tal d'assegurar matemàticament la seva permanència el més aviat possible. Ara són 12ens amb 19 punts i estan 7 punts per sobre de la zona de descens a falta de 16 punts per jugar.

La Roca busca la gesta

Pitjor ho té ara mateix el BM La Roca ja que és 13è amb 13 punts, només un per sobre de la zona de descens i aquest dissabte a les 19:30 hores rep el Teucro de Pontevedra, que és el líder i que només ha perdut 2 dels 22 partits jugats fins ara.

Per la seva banda, el Maristes Algemesí té un altre partit crucial contra el penúltim classificat. Visiten la pista del Barakaldo amb la intenció de recuperar esperances de salvació.

Breu resum de la passada jornada

El Barça B a per la segona plaça

Derrota del Barça B contra un Go Fit que referma la segona plaça de la classificació i impedeix que els hi prenguin els de Toni Gerona. Els màxims golejadors del partit van ser el local Alex Márquez, i els visitants Herrero i Jorajura, amb set gols cadascú.

El Bordils cau a Zarautz

El Bordils de Pau Campos estava disposat a sumar davant un equip de la zona mitja-baixa i va arribar al descans per davant al marcador (10-11). Però la segona meitat va ser de l'Amenabar que ben empesos pels seus va acabar guanyant 25-21.

La Roca perd a Andalusia

Els roquerols van caure de manera clara a la pista del Palma del Río. Els de Guillem Estapé ja perdien de sis gols al descans, i ja no van aconseguir acostar-se en cap moment. Al final derrota 31 a 24.

El Maristes a les portes de la victòria

Un cop més, no va poder ser, i el Maristes Algemesí va tornar a caure a casa davant el BM Nava. Un partit en què les defenses es van imposar als atacs, va sobresortir la figura del porter rival David de Diego, que va resultar decisiu. Primera part molt igualada (10-11 al descans), però els visitants van arribar a agafar una renda de cinc gols a la represa. Però els locals van tornar a entrar al partit i fins i tot van desaprofitar un penal que hauria suposat l'empat. El jove David Fernandez va tancar el partit en anotar en l'últim minut, deixant sense reacció als valencians, que una setmana més seguiran tancant la classificació de la lliga. 

Entrevistes