updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça B, Bordils i La Roca endavant a la Copa

Cap de setmana de molta alegria Foto: twitter @laiacopa Cap de setmana de molta alegria

Èxit sense precedents dels equips catalans a la Copa del Rei 2014. Si ja era tot un èxit veure tres equips en aquesta primera eliminatòria de la Copa del Rei, encara ho ha estat més veure com Barça B, Bordils i La Roca la superaven i jugaran la segona eliminatòria ja contra un equip Asobal. Veiem com van superar els seus compromisos a partit únic:

Torrelavega 21-26 Barça B

El Barça B de Toni Gerona era l'únic dels tres equips que es jugava el passi fora de casa, però van saber superar el factor camp i un mal inici (5-1) per marxar ja al descans amb tres gols d'avantatge (9-12). A la represa el domini blaugrana es va accentuar i ja no va perillar el triomf. En segona ronda els de Toni Gerona jugaran a casa, també a partit únic, contra el Frigoríficos Cangas del Morrazo. Serà el dimecres 22 d'octubre.

Pel Barça B van jugar: Ignasi Admella, Joan Amigó (2), Florian Baumgartner (2), Ruben Cabello, Javier Castro (2), Borja Lancina (6), Manuel Ledo, José Oliver, Oriol Rey, Victor Saéz (3), Victor Tremps (5), Daniel Dujshebaev (1) i Aleix Gómez (5).

Handbol Bordils 30-28 Alcobendas

A Bordils si d'una cosa no es cansen és de les nits històriques. Aquest dissabte van tornar a superar la primera eliminatòria de la Copa del Rei i jugaran de nou contra un equip Asobal. Ara, els bordilencs rebran al BM Benidorm en segona ronda.

Els de Pau Campos van fer una gran primera meitat i des del principi els gols de Josep Reixach (que va acabar l'encontre amb 10 dianes) van servir per marxar al descans guanyant de 3 gols (15-12). Cal destacar que es va viure un moment emotiu i de compromís amb el país, quan el públic va fer un mosaic groc per demanar votar el proper 9 de novembre.

Però a la segona meitat les coses es van complicar. Els madrilenys van polir el seu joc i van empatar el matx a 18, cosa que va fer que el tram final fos d'infart. Sortosament en cap moment els visitants van agafar avantatge, cosa que va permetre jugar amb un punt més de tranquil·litat per acabar guanyant 30 a 28 amb gol final de Masqmiquel i aturada posterior del porter Jordi González que va fer esclatar el Blanc i verd.

Per l'Handbol Bordils van jugar: Jordi Gonzàlez i Joan Comas, porters; Marc Canyigueral (3), Albert Carreras (1), Farrerons, Esteve Ferrer (1), Oriol Màrquez (1), Masmiquel (3), David Masó, Moreno (6), Edo Nonó (5), Josep Reixach (10), Francesc Reixach, Vilanova, Hospital i Huix.

BM La Roca 25-24 Barakaldo

Més emoció i alegria impossible al Municipal de La Roca, on els de Guillem Estapé van superar en un final emocionantíssim al Barakaldo per un sol gol de diferència. Els roquerols jugaran de nou a casa contra el BM Zamora.

Després que a la primera meitat es visqués algun moment crític (6-10), un parcial de 4-1 va permetre marxar al descans amb les il·lusions intactes. Això va donar pas a una segona meitat d'estira i arronsa, arribant a falta de tres minuts amb empat a 27. Llavors dos gols de Pau Pérez i Marc Sánchez (màxims golejadors del matx amb 6 gols cadascun), van fer estèril el darrer gol dels bascos a falta de mig minut.

Pel BM La Roca van jugar: Pau Puget, Pere Gesa, porters; Catafal, Cúria (1), Jordi Deumal (1), Roger Estapé (1), Sergi Ferrer (1), Garcia Montolio (1), Mario Martínez, Josep Morales (2), Marc Navarro, Pau Pérez (6), Marc Sànchez (6), Pere Vaquer (3) i Rojas (3).

Foto: twitter @laiacopa

Entrevistes