updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Sant Quirze comença una complicada fase de descens

Prèvia #DHPlata: El Sant Quirze comença una complicada fase de descens Foto: JORDI PRADES

Aquest cap de setmana comença la segona fase. De moment només en el grup de descens, amb el Sant Quirze visitant una pista ex-Asobal en una fase que els "kiris" comencen sense cap punt.

Alcobendas - Sant Quirze, dissabte 18:30 hores

El Sant Quirze comença la seva particular “missió impossible” en la fase de permanència amb desplaçament a la pista de l’equip que va acabar en cinquè lloc a l’altre grup quedant a 3 punts de disputar la fase d’ascens. És un ex-Asobal i no farà cap concessió en el camí per assegurar la permanència. A la seva pista només hi han guanyat l’Amenábar Zarautz i el Nava. Però hi ha caigut equips que estan a la fase pel títol com Burgos i Villa de Aranda.

Recordem que els quirzetencs comencen sense cap punt ja que l'únic empat que han aconseguit aquesta temporada va ser contra el Caserío Ciudad Real, equip que serà a la Fase d'ascens.

ALC  3r  10 punts 30/26 
SQU  10è  0 punts  25/31

Més presència catalana en aquesta fase

En aquesta fase de descens (o permanència) hi tenim més representació catalana, Finalment hi tenim l'EON Alicante entrenat per Magí Serra que per golaverage es va quedar sense lluitar com aspirava a l'ascens a l'Asobal, i amb el vallesà Cristian Serrano. També hi haurà l'Eivissa, on hi juguen Javi Rodríguez, Alex Malid i Germán Giráldez.

Entrevistes