updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

UdG-UPF i UAB-UB, seran les semifinals universitàries masculines

Una imatge de l'últim partit UdG - UPF, que es repetirà a semis Foto: @esportcatuni Una imatge de l'últim partit UdG - UPF, que es repetirà a semis

Aquest dimecres s'ha disputat al PELL de Cornellà la segona i definitiva jornada universitària masculina, que han definit les semifinals del #CCU18, força diferents a la temporada passada.

2A JORNADA HANDBOL MASCULÍ #CCU18: Molta igualtat, amb UdG finalment primera

La segona jornada ha tingut una gran igualtat entre els quatre equips que s'han classificat per les semifinals, i que ja venien amb un important avantatge de la primera jornada.

Precisament els dos darrers partits d'aquesta 2a jornada els ha enfrontat, tal i com es veuran les cares en semifinals. En el penúltim partit l'equip UAB ha guanyat per la mínima amb un penal al darrer instant a l'UB evitant que l'UB acabés primera.

En el darrer l'UdG ha remuntat en el tram final un intens partit contra l'UPF, una victòria que ha permès als gironins assegurar-se la primera plaça.

La classificació final ha estat: UdG i UAB, 10 punts; UB, 9 punts; UPF, 7 punts; URL, 4 punts; UdL 2; i UVic, 0.

D'aquesta manera les semifinals que es jugaran el dimecres 28 de febrer seran:
UNIVERSITAT DE GIRONA (1r) - UNIVERSITAT POMPEU FABRA (4t)
UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA (2n) - UNIVERSITAT DE BARCELONA (3r)

RECORDEM: 1A JORNADA HANDBOL MASCULÍ #CCU18: UAB i UdG invictes

Les seleccions de les universitats de Girona (UdG) i Autònoma (UAB) van ser les millors en la primera jornada masculina disputada dimarts al Poliesportiu Riera de Cornellà. Una competició masculina que enguany compta amb set equips participants disputant una lliga de tots contra tots.

Tant la UdG com la UAB va guanyar els tres partits que van jugar (6 punts), mentre que amb 5 punts van quedar-se els equips de la Universitat de Barcelona (UB) –amb tres partits jugats– i la Pompeu Fabra (UPF) –amb quatre jugats. No van puntuar els equips de la Universitat de Vic (UVic), Universitat Ramon Llull (URL) i Universitat de Lleida (UdL).

Entrevistes