updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dol a l'handbol català per la mort del Xavi Martin, jugador del Másters del Montcada

  • Escrit per CH Salle Montcada

Aquest cap de setmana va tenir una notícia colpidora pel món de l'handbol català, ja que ens va deixar el jugador del màsters del Montcada, Xavi Martín. L'enterrament serà aquest dimecres a les 12h al Cementiri de Collserola.

Reproduïm la notícia de la Salle Montcada, el seu actual club.
 
"Jornada molt dura pel món de l'handbol en general però sobretot pel nostre club i més concretament la família del másters masculí.
 
En Xavi estava fent el que més li agradava... jugar el seu partit amb el Másters com cada setmana. Durant el transcurs del partit ha caigut desplomat al terra. S'han encès totes les alarmes, ha vingut una ambulància i un helicòpter però ja era massa tard...En Xavi havia patit un infart i després d\'estar 25 minuts amb massatge cardíac no s'ha pogut fer res per salvar la seva vida. Sens dubte una gran pèrdua i més per la manera que s'ha produit. L'enterrament serà el dimecres 18/12/2013 a les 12:00h al cementiri de Collserola. 
 
Descansa en pau, amic. Tot el suport a la seva família i als companys i aficionats que han hagut de viure aquest dramàtic aconteixement.
 
Fins sempre Xavi.

DEP"

Entrevistes