updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Els partits més interessants a Sant Cugat i Sant Boi

El pavelló de Sant Cugat i el Pau Gasol de Sant Boi acullen els partits més destacats Fotos: arxiu El pavelló de Sant Cugat i el Pau Gasol de Sant Boi acullen els partits més destacats

Aquest cap de setmana segona jornada del campionat.

GRUP A

Molins – Vilamajor, dissabte 19 h
Sant Cugat B - La Garriga, diumenge 12:30 h
Sabadell - Bordils B, diumenge 19 h
Cardedeu - La Roca B, diumenge 19 h

Amb un equip menys en aquest grup, només tenim tres partits, però tots tres de gran interès. Sobretot el que es juga a Sant Cugat entre dos equips que van sumar els dos punts en la primera jornada i lluiten pel lideratge.

El Sabadell i el Vilamajor, que van empatar en el seu duel inicial, busquen el primer triomf davant el Bordils B derrotat a casa pel Sant Cugat B en el partit inaugural, i el Molins, que va superar La Roca B.

Estrany "informàticament parlant" el cas de La Roca B, ja que a la web federativa només tenen un jugador inscrit en plantilla, en l'acta del primer partit no hi ha noms, i el nom de La Roca B ha desaparegut del calendari de la web de la Federació. Però sembla que ser que no passa res...

GRUP B

Coope S.Boi - Parets, dissabte 18:15 h
Espanyol – Calella, dissabte 20 h
Esplugues B - Garbí Palafrugell, diumenge 13 h
S.Martí Adr. B - Gavà, dissabte 20:15 h

El partit més destacat, entre dos guanyadors de la primera jornada, es juga al Pau Gasol de Sant Boi, on torna l'equip paretà després d'unes temporades d'absència. Tots dos equips van demostrar una gran fortalesa defensiva en la 1a jornada, encaixant 22 i 19 gols respectivament.

El Calella, el primer líder, visita l'Espanyol per primera vegada, ja que la temporada passada no es van trobar aquests dos equips i tampoc ho havien fet en temporades anteriors. Els blanc-i-blaus, ara entrenats per David Vilella, van iniciar amb derrota a Parets i no ho tindran fàcil per sumar els primers punts.

El Garbí busca el seu segon triomf davant l'equip que va perdre de forma més clara a la primera jornada.

A la Verneda es troben dos equips que van començar perdent i busquen els seus primers punts.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes