updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Es juga la penúltima jornada i falten dos equips per a la fase pel títol

Un dels duels més interessants es juga a Molins de Rei, on reben el Bordils B (imatge del partit de la temporada passada que va guanyar l'equip bordilenc) Fotos: Viu Molins de Rei Un dels duels més interessants es juga a Molins de Rei, on reben el Bordils B (imatge del partit de la temporada passada que va guanyar l'equip bordilenc)

14a jornada del campionat, que era l’última, però passa a ser la penúltima, perquè la setmana següent es jugarà la 13a.

En els partits de la jornada estan marcats en blau els equips que estan en zona de fases d'ascens (3 per grup). Aquests equips jugaran en format lliga tots contra tots, i sortiran amb 2, 1 o 0 punts segons hagin quedat primer, segon o tercer del seu grup.
Sant Vicenç, Calella, Salle Bonanova i Coope Sant Boi ja estan classificats.

Grup A: El partit més interessant a Molins de Rei

Molins (3r) - Bordils B (6è), dissabte 16:45 h
Sant Martí Adrianenc B (7è)- Gavà (4t), diumenge 13:15 h
Canovelles (8è) - Granollers C (5è), diumenge 19 h
Calella (2n) - Sant Vicenç (1r), diumenge 12 h

Duel intranscendent entre els dos primers que ja tenen assignats el primer i segon lloc... i els 2 i 1 punts de sortida a la fase final pel títol. L'únic al·licient és veure si el Sant Vicenç pot mantenir el ple de punts, una cosa que a nivell sènior català (tant masculí com femení) només pot dir aquest equip i el Montmeló de 4a Catalana.

Per la tercera plaça hi ha encara lluita en les dues jornades que queden, amb cinc equips lluitant per ella, tot i que el Molins pot donar un pas molt important si guanya davant el Bordils B. Matemàticament encara no estarà classificat, ja que tindria 15 punts, però Granollers C podria arribar a 16 guanyant els 3 partits que li resten.

Grup B: Derbi vallesà molt atractiu a Cardedeu

Salle Bonanova (1r)- Sant Cugat B (3r), dissabte 19 h
Coope Sant Boi (2n)- Espanyol (5è), diumenge 12 h
Garbí Palafrugell (6è)- La Roca B (8è), dissabte 19 h
Cardedeu (7è) - Vilamajor (4t), diumenge 19 h

En aquest grup Bonanova i Coope ja estan classificats, però encara no està decidit l'ordre i l'assignació dels punts de partida per a la fase final. Per tant la Salle de ben segur sortirà a guanyar davant el Sant Cugat B, que és l'equip que ostenta la 3a plaça, però la podria cedir, almenys momentàniament, si els vilamajorins guanyen el derbi vallesà a Cardedeu.

Els santcugatencs guanyant a la pista de la Salle es ficarien quasi a la fase d'ascens, però encara no seria definitiu. Arribarien a 15 punts i el Vilamajor també pot arribar-hi en els dos partits que falten i tenen el golaverage favorable (23-30 a Sant Cugat i 25-28 a Vilamajor), i l'Espanyol podria arribar a 16 si guanya els tres partits que li queden.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes